Skocz do zawartości


Close Open
Close Open
Zdjęcie
* * * - - 1 Głosów

Proszę o sprawdzenie logów (FRST)


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 vandag

vandag

    Adept

  • Forumowicze
  • Pip
  • 5 Postów:

Napisany 11 April 2016 - 20:28 PM

Witam

 

   Od jakiegoś czasu mam taki problem:

 

Po załadowaniu systemu Windows 7 (64), system ten zawiesza się na minutę. Po odwieszeniu się na kilka sekund, ponownie zawiesza się na chwilę. Próbowałem już różnych sposobów ale nic nie pomaga.  Później w trakcie pracy. np. jak chcę otworzyć jakieś zdjęcie to podgląd włącza się też dopiero po minucie.

Z góry dziękuję za pomoc.

 

Pozdrawiam

 

Załączone pliki



#2 gajedan

gajedan

    Pasjonat

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5530 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 April 2016 - 21:26 PM

W logach nie ma niczego podejrzanego.

 

Kosmetyka:

Otwórz Notatnik i wklej w nim:

HKLM-x32\...\Run: [] => [X]
C:\Users\vandag\Desktop\AutoRuns-13208-dp.exe
ProxyServer: [S-1-5-21-3098566011-37593903-1948623535-1000] => 47.88.59.74:3128
EmptyTemp:

Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exe
Uruchom FRST i kliknij przycisk Fix (NAPRAW).

.



#3 vandag

vandag

    Adept

  • Forumowicze
  • Pip
  • 5 Postów:

Napisany 11 April 2016 - 21:39 PM

Dzięki:)  to co może być przyczyną takiego zawieszania się systemu ?

Dyski sprawdzone i niby są ok SMART SSD Bardzo dobry, drugiego dobry.

RAM sprawdzone i też ok



#4 gajedan

gajedan

    Pasjonat

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5530 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 April 2016 - 22:26 PM

to co może być przyczyną takiego zawieszania się systemu ?

Gdybym znał odpowiedź na takie pytania, to byłbym multimiliarderem, bo byłbym jedynym człowiekiem na świecie, który zna odpowiedź.

Tego nikt nie wie.

.



#5 vandag

vandag

    Adept

  • Forumowicze
  • Pip
  • 5 Postów:

Napisany 12 April 2016 - 07:34 AM

Najlepsze jest to, że nawet po reinstalacji systemu  jest to samo.



#6 gajedan

gajedan

    Pasjonat

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5530 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 12 April 2016 - 08:05 AM

Najlepsze jest to, że nawet po reinstalacji systemu  jest to samo.

W takim razie to pewnie sprawa sprzętowa.

Oddaj komputer do jakiegoś serwisu naprawczego.

.






0 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników