Skocz do zawartości


Close Open
Close Open
Zdjęcie
- - - - -

Dziwne łączenie ze stroną


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 andreas12

andreas12

    Uczestnik

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 195 Postów:

Napisany 07 January 2011 - 18:00 PM

Witam. Zaobserwowałem że obojętnie jakiej bym używał przeglądarki w czasie łączenia się ze stroną obserwuję że kółeczko wczytujące stronę najpierw kręci się w lewo czasem bardzo długo i jest koloru szarego (tak mam w Firefoxie) a kiedy już udaje się łączyć wczytując stronę kręci się w prawo i jest ok Czasem te lewoskrętne kręcenie powoduje że strony się nie wczytują. Zaznaczam że jestem zdrowy psychicznie.Pozdrawiam
AMD Athlon 4200 AM2 Core Duo,Gigabyte M55S-S3 AM2 1394,2x1024DDR2 800 A-Data,Asus GF8600GT 256MB PCI-e, 320GB Barracuda SATA II NCQ 16MB,Windows XP Home SP3

#2 intervojager

intervojager

    nonkonformista

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2185 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lipsk

Napisany 08 January 2011 - 19:05 PM

Z jaką stroną, przy jakim łączu i na jakim serwerze?

#3 andreas12

andreas12

    Uczestnik

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 195 Postów:

Napisany 08 January 2011 - 19:42 PM

Strona jest obojętna każda jaką wpiszę. Łącze mam z UPC Fiber 25. Posiadam ruter Linksys WRT54GC EU ale wcześniej działał prawidłowo. Zastanawia mnie czy może to jest wina dysku. Niedawno był formatowany bo coś się knoci zgrzyta itd.

Ten post był edytowany przez Alutka dnia: 08 January 2011 - 21:56 PM
zbędne cytowanie - Alutka

AMD Athlon 4200 AM2 Core Duo,Gigabyte M55S-S3 AM2 1394,2x1024DDR2 800 A-Data,Asus GF8600GT 256MB PCI-e, 320GB Barracuda SATA II NCQ 16MB,Windows XP Home SP3




0 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników