Skocz do zawartości


Close Open
Close Open
Zdjęcie
- - - - -

Need For Speed Carbon - wątek Głowny


  • Please log in to reply
1745 replies to this topic

#21 GośćFireGL_*

GośćFireGL_*
  • Goście

Napisany 31 październik 2006 - 12:58

To jest wina cracka

#22 TWDonald

TWDonald

    _

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13886 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 31 październik 2006 - 13:11

To jest wina cracka

<{POST_SNAPBACK}>

Do wersji demo?

#23 paraszopen

paraszopen

    Bywalec

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 270 Postów:

Napisany 31 październik 2006 - 13:53

Halo halo ... jak mowie to jest demo tylko 2 wyscigi .. co lepsze jeden wyscig dziala ... jest to drift .. lecz przy tym drugim komp wyskakuje do wina i wywala blad ;/
Procesor: i5 4rdzenie
CPU Cooler: Watercool HEATKILLER
Płyta Główna: ASUS P755D Deluxe
Grafika: GeForce 280 GTX Gainward +EK-FC280 GTX Acetal + Nickel
Pamieć: Patriot 4x1GB 1600 DDR3 LLK
Dyski: Samsung 750GB +1TB 7200 rpm 32MB Cache //
Zasilacz: OCZ 750W Fatality Edition
Monitor: 27" LCD Dell 2709 // Obudowa: ThermalTake Armor

#24 Kal-el

Kal-el

    Przyglądam się...

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2794 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łańcut

Napisany 31 październik 2006 - 14:00

Może sprobuj przeinstalować gre ;)
Nikon D3000 // Nikkor 18-55 AF-S // Nikkor 55-200 AF-S VR
E2180 // MSI P35 Neo2-Fir // 2x1GB // HD 3850 // 500GB // Chieftec 400W // Logitech DFP

#25 TWDonald

TWDonald

    _

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13886 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 31 październik 2006 - 14:03

Może jest coś uszkodzone? (instalka)

Czy po uruchomieniu komputera jest tak samo? Próbowałeś reinstalacji?

Niestety jeszcze nie mam demka.. (53%)

#26 Travis92

Travis92

    Strong

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2805 Postów:

Napisany 31 październik 2006 - 14:04

Hmmm dziwna sprawa, w pełnej wersji to oczywiście, jak koledzy wyżej napisali chodziłoby o Cracka ;)

A co Do Dema, to objawy mogą być różne, na początek przeinstaluj grę :)
Jeżeli to nie pomoże, to zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej :)
A jeżeli to również nic nie da, to pozostaje wklejenie logów HJT i Sillent Runners, bo możliwe jest to że coś w kompie siedzi ;)
Sprzęt:
Benq Joybook R53EG
Urządzenie wielofunkcyjne:
HP PSC 1510
Telefon:
SE K850i

#27 misia99

misia99

    Uczestnik

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 202 Postów:

Napisany 31 październik 2006 - 14:56

jest to wina bug z EA dzieje sie tak praktycznie z kazdym demo jakie jest dostepne (z tego co wyczytalem na obcojezycznych forach) u mnie tez sie tak dzieje.
Czasami wyscigi zaczynaja sie tyl do przodu i inne dziwne rzeczy :)
Intel Core 2 X-Treme QX 6700@4500 under cascade - BFG i680 moded - 2X 8800 GTX SLI @Under Water - 2GB CellShock @ Under water 3-3-3-9 2.7V Powered By DDR Maximizer - Tagan 1100W TG 1100-U95 Turbojet - 2 Raptor On RAID0
EXTREME OVERCKLOKERS TEAM - BECOUSE THE BIG KIDS NEVER STOP PLAYING

#28 KLON123

KLON123

    Uczestnik

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 238 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 31 październik 2006 - 15:08

Akcja ??

#29 misia99

misia99

    Uczestnik

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 202 Postów:

Napisany 31 październik 2006 - 15:18

Akcja ??

<{POST_SNAPBACK}>

8| 8| co masz na mysli ????
Intel Core 2 X-Treme QX 6700@4500 under cascade - BFG i680 moded - 2X 8800 GTX SLI @Under Water - 2GB CellShock @ Under water 3-3-3-9 2.7V Powered By DDR Maximizer - Tagan 1100W TG 1100-U95 Turbojet - 2 Raptor On RAID0
EXTREME OVERCKLOKERS TEAM - BECOUSE THE BIG KIDS NEVER STOP PLAYING

#30 sbstn_s

sbstn_s

    bezsamogłoskowicz

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5017 Postów:

Napisany 31 październik 2006 - 15:19

Dodałem Carbona z ręki do ZoneAlarma, blokując mu możliwość łączenia z netem i nic się nie zmieniło.
Sebastian
---
amd athlon 64 x2 4600+ (windsor jh-f3) // scythe ninja+ rev. b // abit ax78 // a-data extreme edition ddr2 800+ 2x2gb // samsung hd403lj // nec nd-4571a // lg ced-8120b // twintech geforce 9600gt // arctic-cooling accelero s1 rev 2 // akasa amber ak-183-l2b // zalman fanmate 2 // tagan tg380-u01 // logic concept 402k black // 2x fander fx 120-b
dell studio 15

#31 KLON123

KLON123

    Uczestnik

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 238 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 31 październik 2006 - 15:28

Witam,

sciagnalem sobie ostatnio demko NFS Carbon .. no i coz wszystko sie wlacza intro leci .. wybieram auto i rozne dodatki .. jak tylko dam advance czyli wlaczam wyscig gra wychodzi do windowsa :/ mial ktos podobny problem czego to moze byc wina ???

Pozdrawiam

<{POST_SNAPBACK}>

To :)

#32 TWDonald

TWDonald

    _

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13886 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 31 październik 2006 - 15:45

To :)

<{POST_SNAPBACK}>

Napisz konkretniej, albo nie zaśmiecaj

#33 KLON123

KLON123

    Uczestnik

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 238 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 31 październik 2006 - 16:01

NFS Carbon to jest gra akcji :?

#34 misia99

misia99

    Uczestnik

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 202 Postów:

Napisany 31 październik 2006 - 16:03

NFS Carbon to jest gra akcji :?

<{POST_SNAPBACK}>

i co to ma wspolnego z bug'iem EA ?????? Gry akcji nie maja bugow????? :calus:
Intel Core 2 X-Treme QX 6700@4500 under cascade - BFG i680 moded - 2X 8800 GTX SLI @Under Water - 2GB CellShock @ Under water 3-3-3-9 2.7V Powered By DDR Maximizer - Tagan 1100W TG 1100-U95 Turbojet - 2 Raptor On RAID0
EXTREME OVERCKLOKERS TEAM - BECOUSE THE BIG KIDS NEVER STOP PLAYING

#35

  • Goście

Napisany 31 październik 2006 - 16:15

KLON123 - dostałeś już kiedyś bana za spamowanie. Zastanów się zanim napiszesz posta, to nie gg.

#36 driven

driven

    games support

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 783 Postów:

Napisany 01 listopad 2006 - 01:35

Dodałem Carbona z ręki do ZoneAlarma, blokując mu możliwość łączenia z netem i nic się nie zmieniło.

<{POST_SNAPBACK}>

Pech chciał, że kumpla nie dopytałem co i jak zrobił z tym firewallem ani jaki dokładnie posiada. Mi się wydaje, że raczej powinieneś demo przepuścić całkowicie aby nic go nie blokowało i to tak aby program ZoneAlarm się nie pytał czy ma je przepuścić, bo może robi to w tle gdy gra próbuje się komunikować z netem.

Uruchom demo i jak Ci stanie na czarnym ekranie wciśnij kombinację klawiszy Windows+D, jak się pokaże pulpit zobacz czy nie masz jakiś komunikatów, czy firewall czasami wciąż nie bruździ.
Dodaj obrazek

Ten post nie może być powielany bez mojej zgody.
Copyright © 2006-2008 Wszystkie prawa zastrzeżone abym poczuł się wyjątkowy. :-)

#37 sbstn_s

sbstn_s

    bezsamogłoskowicz

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5017 Postów:

Napisany 01 listopad 2006 - 10:13

Chyba się do końca nie zrozumieliśmy, ręczne dodanie programu do listy w ZoneAlarm powoduje, że firewall go blokuje, a nie zadaje pytanie "czy aby na pewno".

Tak już zresztą trochę na boku, co to demo może chcieć z sieci, skoro nie ma w nim multiplayera?
Sebastian
---
amd athlon 64 x2 4600+ (windsor jh-f3) // scythe ninja+ rev. b // abit ax78 // a-data extreme edition ddr2 800+ 2x2gb // samsung hd403lj // nec nd-4571a // lg ced-8120b // twintech geforce 9600gt // arctic-cooling accelero s1 rev 2 // akasa amber ak-183-l2b // zalman fanmate 2 // tagan tg380-u01 // logic concept 402k black // 2x fander fx 120-b
dell studio 15

#38 blackwhite

blackwhite

    Highlander

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7357 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 01 listopad 2006 - 10:19

Tak już zresztą trochę na boku, co to demo może chcieć z sieci, skoro nie ma w nim multiplayera?

<{POST_SNAPBACK}>

Nie wiem co może chcieć od sieci, ale u mnie jak nie dałem mu dostępu to się nie odpaliło.
EVGA Classified 3 // i7 920 D0 //3x2GB Dominator 1600// Asus GTX580 // Crucial 64GB SSD + Samsung 128GB SSD // WD 640GB Black // Samsung BD SH-B038L // CM ATCS 840 + Corsair AX850W // Win 7 64 bit

#39 TWDonald

TWDonald

    _

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13886 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 01 listopad 2006 - 11:20

Nie wiem co może chcieć od sieci, ale u mnie jak nie dałem mu dostępu to się nie odpaliło.

<{POST_SNAPBACK}>

A jak ktoś nie ma netu, to się nie odpali?

P.S. Zablokowałem dostęp do netu i działa :)

Ten post był edytowany przez twdonald dnia: 01 listopad 2006 - 14:59


#40 driven

driven

    games support

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 783 Postów:

Napisany 01 listopad 2006 - 17:25

A jak ktoś nie ma netu, to się nie odpali?

P.S. Zablokowałem dostęp do netu i działa :)

<{POST_SNAPBACK}>

Jeden firewall drugiemu nie równy. Demo nie musi wymagać dostępu do netu ale firewall może je jakoś blokować i to nie koniecznie gdy chce się łączyć z netem. Nie bez powodu producenci gier dają jako jedną z możliwych przyczyn problemów "programy działające w tle", a szczególnie zwracają uwagę na antywirusy i firewalle i każą je wyłączyć do instalacji, jak i dla prawidłowego działania gry, aby nie gra nie wchodziła w konflikty.

Chyba się do końca nie zrozumieliśmy, ręczne dodanie programu do listy w ZoneAlarm powoduje, że firewall go blokuje, a nie zadaje pytanie "czy aby na pewno".

Tak już zresztą trochę na boku, co to demo może chcieć z sieci, skoro nie ma w nim multiplayera?

Ja Cię zrozumiałem. Za to Ty uparcie mnie nie słuchasz tylko blokujesz grę w ZoneAlarm. Masz jej nie blokować, dać pełną swobodę.
Dodaj obrazek

Ten post nie może być powielany bez mojej zgody.
Copyright © 2006-2008 Wszystkie prawa zastrzeżone abym poczuł się wyjątkowy. :-)




0 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników