Skocz do zawartości


Close Open
Close Open
Zdjęcie

Czy Te Ram się zgrają ?


  • Zamknięty temat Ten temat jest zamknięty
12 replies to this topic

#1 hahaha

hahaha

    "This is....hahaha" :D

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 232 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Bielawa, Polska

Napisany 09 lipca 2008 - 11:59

Witam
Mój sprzęt(sygnatura).Czy ramy z tej aukcji zgrają się z moimi , poprostu chce połączyć dwa duale
sygnatura edytowana przez moderatora. Quadro

#2 bert32

bert32

    NoName

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 402 Postów:

Napisany 09 lipca 2008 - 12:28

Nie widać aukcji
PROCESOR:Intel Pentium Core Dual [email protected] +TR Ultra 120A//PŁYTA GŁÓWNA:Gigabyte GA-P35-S3L
GRAFIKA:EVGA GF GTX260-216(55nm) 896MB @ 702/1404/1053 //RAM:Patriot 2x1GB 900MHz 5-5-5-15 1.9v//ZASILACZ:Asus Atlas 450Watt
DYSK TWARDY:WD6401AALS//DŹWIĘK:Creative Audigy 4//NAGRYWARKA:Lite-On LH-20A1L
OBUDOWA:CM Dominator 690//MONITOR:Samsung SyncMaster 920NW//MYSZ:Razer DeathAdder 3G//SYSTEM: Windows XP Pro SP3


Zapraszam.

#3 hahaha

hahaha

    "This is....hahaha" :D

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 232 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Bielawa, Polska

Napisany 09 lipca 2008 - 13:32

http://allegro.pl/it...fa_goodram.html
sygnatura edytowana przez moderatora. Quadro

#4 GośćKASKADER_*

GośćKASKADER_*
  • Goście

Napisany 09 lipca 2008 - 13:37

do duala musi być para tych samych kości ;)

#5 hahaha

hahaha

    "This is....hahaha" :D

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 232 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Bielawa, Polska

Napisany 09 lipca 2008 - 13:47

ale ja już mam takiego samego duala i chciałbym jescze ten dołożyć , zgra się ?
sygnatura edytowana przez moderatora. Quadro

#6 GośćKASKADER_*

GośćKASKADER_*
  • Goście

Napisany 09 lipca 2008 - 13:47

teraz masz 2x1gb?

#7 hahaha

hahaha

    "This is....hahaha" :D

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 232 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Bielawa, Polska

Napisany 09 lipca 2008 - 13:59

tak
sygnatura edytowana przez moderatora. Quadro

#8 GośćKASKADER_*

GośćKASKADER_*
  • Goście

Napisany 09 lipca 2008 - 14:02

no to juz masz dual :?

#9 hahaha

hahaha

    "This is....hahaha" :D

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 232 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Bielawa, Polska

Napisany 09 lipca 2008 - 14:03

ale chce dokupic jeszcze 2 gb
sygnatura edytowana przez moderatora. Quadro

#10 bert32

bert32

    NoName

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 402 Postów:

Napisany 09 lipca 2008 - 14:03

z tego co wiedzę twoja płyta ma tylko 2 sloty DDR2
PROCESOR:Intel Pentium Core Dual [email protected] +TR Ultra 120A//PŁYTA GŁÓWNA:Gigabyte GA-P35-S3L
GRAFIKA:EVGA GF GTX260-216(55nm) 896MB @ 702/1404/1053 //RAM:Patriot 2x1GB 900MHz 5-5-5-15 1.9v//ZASILACZ:Asus Atlas 450Watt
DYSK TWARDY:WD6401AALS//DŹWIĘK:Creative Audigy 4//NAGRYWARKA:Lite-On LH-20A1L
OBUDOWA:CM Dominator 690//MONITOR:Samsung SyncMaster 920NW//MYSZ:Razer DeathAdder 3G//SYSTEM: Windows XP Pro SP3


Zapraszam.

#11 hahaha

hahaha

    "This is....hahaha" :D

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 232 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Bielawa, Polska

Napisany 09 lipca 2008 - 14:05

z tego co wiedzę twoja płyta ma tylko 2 sloty DDR2

O k****e , no fakt :( , to kicha
sygnatura edytowana przez moderatora. Quadro

#12 GośćKASKADER_*

GośćKASKADER_*
  • Goście

Napisany 09 lipca 2008 - 14:06

jak masz xp to wiecej niz 2GB sie nie opłaca

#13 hahaha

hahaha

    "This is....hahaha" :D

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 232 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Bielawa, Polska

Napisany 09 lipca 2008 - 14:09

no fakt i tak na gry wystarczy , już lepiej na proca
sygnatura edytowana przez moderatora. Quadro




0 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników