Skocz do zawartości


Close Open
Close Open
Zdjęcie
- - - - -

laptop nie chce sie wlaczyc :/


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#21 Gośćmarcinnnek_*

Gośćmarcinnnek_*
  • Goście

Napisany 18 September 2011 - 20:27 PM

Też mam taki problem, tyleże u mnie czasami odpala a czasami nie. Zazwyczaj za drugim albo trzecim podejściem zaświeca sie matryca i system rusza. POsiadam nowy nabytek netbooka tosshiba nb550d-10g. I co najśmieszniejsze wiatraczki i lampki też chodzą jak sie nie zalaczy matryca...

#22 Gośćkrzysiek_*

Gośćkrzysiek_*
  • Goście

Napisany 09 October 2011 - 18:34 PM

mam pytanie mam laptopa acr bylem na necie i sie wylaczyl sam i zero nreakcji nie pali sie zadna lampka ani nie da sie wlaczyc jak wyjmne baterie i podlacze ladowarke co wie ktos co sie moglo stac

#23 GośćKRZYSIEK_*

GośćKRZYSIEK_*
  • Goście

Napisany 09 October 2011 - 19:28 PM

CZESC WSZYSTKIM MAM PROBLEM Z LAPTOPEL WYLACZYL SIE SAM I NIE IDZIE GO WLACZYC WOGULE NIE REAGUJE NAWET WYJOLEM BATERIE CZY WIE KTOSC CO SIE MOGLO STAC

#24 Gośćgra71250_*

Gośćgra71250_*
  • Goście

Napisany 15 November 2011 - 09:00 AM

Dzieńdobry. Mam pytanie . ? Mój laptop to
Asus K53SJ-SX017V W7HP i chyba się posuł ponieważ wczoraj gdy go używałam nagle się zawiesił i nic nie działało aaa.. a w dodatku jak przytrzymałam dłużej przycisk włączenie to laptop wyłączył się . chcialam go włączyć ponownie i tylko zapaliły się lampeczki dolne czyli tam kłódka, bateria .. i ta która pokazuje czy komputer jest włończony. komputerr od wczoraj nie chce mi się włączyć a ja już nawet wyjmowałam baterie .

Słuchaj mam to samo i jak sobie poradziłeś z tym przyciskiem?

#25 GośćDurzo_*

GośćDurzo_*
  • Goście

Napisany 15 January 2012 - 09:10 AM

Od 3 miesięcy mam ASUS-a K53S, który ostatnio się zbuntował i nie chce się włączyć. Po uruchomieniu pojawia się ekran ASUS Inspiring Innoviation etc. Z takim pięknym hasłem laptop umiera (znaczy zatrzymuje się na tym ekranie)Co zrobić?

#26 wtomczak

wtomczak

    Nie wyrzucaj komputera przez okno!

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1312 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 15 January 2012 - 17:25 PM

 Czyli system nie załadował się ponieważ prawdopodobnie dysk odmawia posłuszeństwa. Sprawdź dysk na innym komputerze. Wejdź do biosu i załaduj Default Settings może coś się poprzestawiało. 
mobo: MSI K9-NEO nForce550 grafika: GF GTX 460 768MB 192bit MSI Cyclone sound: X-Fi Xtreme Gamer + GigaWorks G500 5.1 THX ram: 2x512MB i 2x1GB Kingstone DDR2 667MHz CL5 hdd: 2x250GB i 1TB oraz 40GB Maxtor w kieszeni zew. zasilacz: Thermaltake Toughpower TPX 575M

#27 GośćZamkniętaNaŚwiat_*

GośćZamkniętaNaŚwiat_*
  • Goście

Napisany 21 January 2012 - 17:55 PM

Witajcie. Mam laptopa packard bell Easy Note LM dzisiaj nie chciał mi się właczyć, najpierw pokazuje się logo Windowsa (bardzo długo), później czarne tło, następnie hasło, po wpisaniu hasła "przygotowywanie pulpitu" i wtedy pokazuja sie jakies błędy a pulpit wygląda jak w jakimś starym Windowsie (to jest Windows 7), po tych błędach zaczyna się włączać od nowa i tak kilka razy, to wszystko zajmuje bardzo duzo czasu, co to może być? Ogólnie od jakiegos czasu komputer chodzi wolniej i sie zacina.




0 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników