Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: sa-ht500 - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

sa-ht500 Potrzebuje pomocy!!! Oceń temat: -----

#1 GośćMarek_*

• Grupa: Goście

Napisany 12 lipiec 2011 - 12:55

Witam. Mam pewien problem. Posiadam staaaare kino jw. chciałbym podłaczyć je do tv lcd LG przez dekoder Polsatu. Próbowałem (chyba) na wszystkie sposoby tj. przez kabel euro (tv - kino, oraz drugi sposób dekoder kino) oraz jak było w instrukcji dekodera przez kabel koncentryczny ( wejście S/PDIF) w dekoderze. Bez rezultatów :/
Czy ktoś może wie jak to podłączyć? Lub wie gdzie znajdę instrukcje do takiego starego modelu w języku polskim??
Z góry dziękuję za odpowiedź

#2 GośćMrek_*

• Grupa: Goście

Napisany 12 lipiec 2011 - 12:56

Zobacz postMarek, o 12 lipiec 2011 - 12:55, powiedział:

Witam. Mam pewien problem. Posiadam staaaare kino jw. chciałbym podłaczyć je do tv lcd LG przez dekoder Polsatu. Próbowałem (chyba) na wszystkie sposoby tj. przez kabel euro (tv - kino, oraz drugi sposób dekoder kino) oraz jak było w instrukcji dekodera przez kabel koncentryczny ( wejście S/PDIF) w dekoderze. Bez rezultatów :/
Czy ktoś może wie jak to podłączyć? Lub wie gdzie znajdę instrukcje do takiego starego modelu w języku polskim??
Z góry dziękuję za odpowiedź

To jest Firma Panasonic ;)

#3 Użytkownik jest niedostępny   jarczy Ikona

• Początkujący
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 02 sierpień 2011 - 09:00

a czy to stare kino domowe aby na pewno jeszcze funkcjonuje tak jak trzeba? sam mam taki stary wzmacniacz i kolumny i do tej pory dział wszytko elegancko, ale nie każdy ma takie szczęście, wiem, że ludzie do kin domowych kupują teraz kompaktowe odtwarzacze multimedialne, takie urządzenie kosztuje coś około 300zł, http://denikomp.pl/l...7,10192%29.aspx, nie ma problemu z podłączeniem, łapie nawet sieć domową

#4 Użytkownik jest niedostępny   Garadier Ikona

• Początkujący
  • PipPipPip

Napisany 04 sierpień 2011 - 15:27

Taki odtwarzacz multimedialny to fajna sprawa. Komunikuje się urządzeniami poprzez sieć dzięki czemu filmy z komputera możemy oglądac na ekranie telewizora, a poza tym jest mały i lekki.

#5 Użytkownik jest niedostępny   jarczy Ikona

• Początkujący
  • PipPipPip

Napisany 01 marzec 2012 - 23:10

czy możesz napisać jakie konkretnie masz telewizor?, bo teraz to nie wiem nawet jakiej firmy to tv, LG czy Panasonic?

Instrukcja powinna się znaleźć bez problemu, mamy dostęp do nieograniczonej ilości danych przecież ;)

#6 Użytkownik jest niedostępny   Garadier Ikona

• Początkujący
  • PipPipPip

Napisany 02 marzec 2012 - 14:26

Dokładnie tak także szukaj cierpliwie, a dobrym rozwiązaniem do połączenia dekodera z TV będzie odtwarzacz multimedialny jak to już zostało wspomniane w paru postach wyżej.

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1