Czasy sie zmienily, tylko moj problem nadal wystepuje, choc nie zawsze i stad, w akcie desperacji prosze o pomoc.
Wydaje mi sie, ze nie mam juz problemow z okresleniem problemu, jest to niemal na pewno problem opisany tutaj.
Moja prosba/pytanie jest nastepujace: chcac sie skontaktowac z dzialem technicznym Microsoftu, w celu rozwiazania mojego problemu, jestem proszony o podanie "numeru rejestracyjnego", ktory niby to otrzymalem podczas rejestracji produktu. Nie wiem, czy taki numer otrzymalem, jesli tak -to jak i gdzie go szukac?
Ewentualnie -czy ma Pani jakas inna sugestie dotyczaca rozwiazania mojego problemu?
Dziekuje za pomoc i przepraszam za dlugi opis, jednak patrzac na daty latwo sie zorientowac, ze problem nie jest "od wczoraj".
Edit.
Z ciekawosci kliknalem przycisk do zgloszenia problemu w Microsofcie i w zwiazku z tym mam jeszcze kilka dodatkowych pytan:
1. Sa dwa numery, ktore musze podac: NumerID oraz Identyfikator Produktu. O ile jest wyjasnienie, jak znalezc Identyfikator Produktu, tak nie mam pojecia jaki jest Numer ID mojego Windowsa (bo chyba nie moj?)?
2. Pole "Firma" jest zaznaczone, jako obowiazkowe do wypelnienia. O ile sobie przypominam nie bylo tego nawet przy Rejestracji produktu. Dlaczego jest niezbedne?
3. Najwaznieszy problem/pytanie: Jak moge wprowadzic swoje dane zgodnie z prawda, skoro moj kod pocztowy "ME15 0EW" jest niemozliwy do wprowadzenia? Slowem -jak moge zglosic swoj problem Pani Firmie? Dodam, ze posiadam polska wersje Windowsa. Bardzo prosze nie podawac mi numerow na polska infolinie do Microsoftu, za uzycie ktorej prawdopodobnie zaplace fortune.

Zaloguj się