Skocz do zawartości


Close Open
Close Open
Zdjęcie
- - - - -

Problem z internet explorer 8


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jarci0

jarci0

    Adept

  • Forumowicze
  • Pip
  • 2 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Dzierżoniów, Polska

Napisany 08 czerwiec 2009 - 09:31

Witam,
mam maly problem, otoz mialem w systemie spyware i jakiegos wirka, wszystko usuniete i wyczyszczone, ale gdy chce uruchomic przegladarke (internet explorer 8) to wyskakuje mi taki o to paskudny komunikat:

Dodaj obrazek Dodaj obrazek Dodaj obrazek

poczym przegladarka sie wylacza :( jak to naprawic? prosze pomozcie, dodam ze odinstalowalem ie pobralem instalke raz jeszcze, zainstalowalem i nadal jest ten sam blad, sprawdzalem tez sfc /scannow i nie znalazl zadnych bledow, jestem bezradny, alternatywnie korzystam z ff ale ie tez sie czasem przydaje. Z gory dzieki za pomoc

#2 ms_piotrs

ms_piotrs

    Ekspert Microsoftu

  • Ekspert
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1943 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 08 czerwiec 2009 - 14:16

Proponuję odinstalować wszystkie wersje przeglądarek aż do wersji 6. Następnie można próbować przeinstalować ie z pliku inf (metoda 4, ale inne równie skuteczne).

Jak ponownie zainstalować lub naprawić program Internet Explorer w systemie Windows XP

http://support.micro...om/kb/318378/pl

Jeżeli problem nadal będzie się pojawiał to znaczy, że wirus został usunięty, ale nie to, co zdążył zepsuć.
Proponuję naprawę systemy z płyty metoda 2 (dane pozostaną na komputerze będzie trzeba tylko doinstalować aktualizacje).

Jak przeprowadzić uaktualnienie w miejscu (ponowną instalację) systemu Windows XP

http://support.micro...om/kb/315341/pl
Piotr Sztuk
Kierownik Zespołu Pomocy Technicznej Professional
MCP, MCDST, MCSA, MCSE
Pomoc Techniczna Microsoft
http://support.microsoft.com

Serdecznie zapraszam do zadawania pytań na polskim forum Microsoft Answers http://answers.micro...pl/default.aspx :) na których codziennie odpowiadają nasi specjaliści.

#3 jarci0

jarci0

    Adept

  • Forumowicze
  • Pip
  • 2 Postów:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Dzierżoniów, Polska

Napisany 08 czerwiec 2009 - 14:48

ok zaraz sprobuje to zrobic, tzn to byl tylko trojan.

niestety metpdy preinstalowanie nie pomogly, co do uaktualnienia w miejscu to jeszczechce sie wstrzymac, moze akurat znajdzie sie jakis inny skuteczny sposob ;/




0 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników