Strona 1 z 1
T-mobile oszustwo blueconnect zlodziejstwo T-mobile oszustwo blueconnect zlodziejstwo#1 GośćSony_*Napisany 10 sierpień 2011 - 12:35
era zmieniła markę i teraz jest T-mobile, ale i tak zlodziej pozostanie zlodziejem, nawet gdy zmieni nazwę.
Korzystałem z usługi blueconnect , która jest złodziejstwem gdyż: T-mobile sprzedaje wadliwe modemy - co jakiś czas się zwieszają i trzeba i od nową włączać T-mobile oszukuje na transferach średnio o 200-300MB T-mobile oszukuje na zasięgu - zasięg urządzenia jest bardzo dobry, wszystkie kreski, a predkość, to średnio 20kb/s, a dużych miastach często prędkość jest do 350 kb/s T-mobile oszukuje na sms-ach premium nalicza podwójne stawki T-mobile ma beznadziejne oprogramowania, przez nie często zawiesza się komputer blueconnect to oszustwo , blueconect to zlodziejstwo, szczerze odradzam, musialem korzystac z tego dziadostwa przez 2 latach w roznych miejscach, dobrze, ze na rynku jest sporo operatow, i mozna uchronic sie od takiej dziadowskiej firmy jak T-mobile dawnej Era.[/b][/u][/center][/left] #2 Gośćany_*Napisany 10 sierpień 2011 - 12:39
PONADTO PODOMNO T-MOBILE (ERA) OKRADA KLIENTÓW - KRADNIE BEZ POŚREDNIO Z KONTA BANKOWYCH, ŹRÓDŁO INTERNET
#3 Gośćzigi_*Napisany 08 listopad 2011 - 22:25
t mobil eto dziadostwo większe nawet niż era, miałem blueconnect, bez komentarza..., mam telefon w t mobile od początku czyli od momentu kiedy era została przejęta no i od tego czasu póbowali mnie oszukać już 2 razy, najpierw wyłączyli mi usługę 2000min do jednej osoby,przyszedł mi ładny rachunek, zrobiłem awanture napisałem reklamacje, poskutkowało, włączyli mi usługę którą wyłączyli, po miesiącu okazało się że nie taką jak miałem poza tym w innej cenie, znowu dostałem wyższy rachunek. napisałem kolejną reklamację, na infolinii dowiedziałem się że za te pieniądze które płaciłem w erze za 2000min do 1 osoby mogę mieć 2000min w obie strony!!. pomyślałem wtedy o co tu chodzi? czemu mi nie zaproponowano takiej usługi bo przecież wiedzą o mnie wszystko - gdzie, do kogo, ile dzwonie i mogli zaproponować mi jakieś rozwiązanie, eee szkoda gadać. finał jest taki że obie reklamację uznano. niestety już widze że z moment będę pisał kolejną
#4 Gośćzigi_*Napisany 08 listopad 2011 - 22:27
t mobil eto dziadostwo większe nawet niż era, miałem blueconnect, bez komentarza..., mam telefon w t mobile od początku czyli od momentu kiedy era została przejęta no i od tego czasu póbowali mnie oszukać już 2 razy, najpierw wyłączyli mi usługę 2000min do jednej osoby,przyszedł mi ładny rachunek, zrobiłem awanture napisałem reklamacje, poskutkowało, włączyli mi usługę którą wyłączyli, po miesiącu okazało się że nie taką jak miałem poza tym w innej cenie, znowu dostałem wyższy rachunek. napisałem kolejną reklamację, na infolinii dowiedziałem się że za te pieniądze które płaciłem w erze za 2000min do 1 osoby mogę mieć 2000min w obie strony!!. pomyślałem wtedy o co tu chodzi? czemu mi nie zaproponowano takiej usługi bo przecież wiedzą o mnie wszystko - gdzie, do kogo, ile dzwonie i mogli zaproponować mi jakieś rozwiązanie, eee szkoda gadać. finał jest taki że obie reklamację uznano. niestety już widze że z moment będę pisał kolejną zapomniałem dodać za włączenie usługi musiałem zapłacić #5 GośćBOFKO GYUFBHPGNIUOIUUH_*Napisany 03 grudzień 2011 - 08:56
popieram wszystko co mi sie kojazy z t mobile jest wielkim przekretem ,logowanie szok,internet dziadostwo,usługi pokrecone
#6 Gośćtosia_*Napisany 19 grudzień 2011 - 13:35
Jestem bardzo zniesmaczona z usług blueconnect tej firmy. {Pomimo niewykorzystywania limitu transfer jest spowalniany, że strony się nie otwierają. Jest to złodziejstwo, gdyż firma nie wywiązuje się z zawartej umowy. Sprawa się nadaje do sądu o zwrot pieniędzy za niemożliwość wykorzystania przysługującego limitu z winy operatora. Z telefonem też jest problem ale to już nowy temat. Przestrzegam wszystkim przed podpisywaniem z ta firma umowy.
#7 GośćZuzanna_*Napisany 28 grudzień 2011 - 00:04
8GB = 8000MB? Używam t-mobile blueconnect z limitem 8GB i coś za szybko mi znikają te limity, i chciał bym się zorientować, zwracać uwagę ile MB używam dziennie i to pomnożyć zobaczyć czy jest jakieś krętactwo czy po prostu mi się wydaje
|
#11 Gośćbarbara_*
Napisany 31 grudzień 2011 - 19:36
#12 GośćMajki._*
Napisany 06 styczeń 2012 - 09:16
Ja mam internet w T-Mobile, blueconnect od 4 dni. Na razie na niego nie narzekam, chociaż dzisiaj zauważyłem, że prędkość się trochę zwolniła..
Wziąłem blueconnecta 15 GB, z modemem Huawei z prędkością do 21 Mbit/s. Ale już kit z tym, bo najbardziej zależy mi na ściąganiu w nocy, czyli usłudze Blueconnect Noc. Aczkolwiek zauważyłem, że.. Kiedy chciałem ściąnąć swój serial z torrentów, to kiedy się pobierał plik, naliczało mi dane na bluconnec..cie. W takim razie boję się, że będzie naliczało mi cały czas i przekroczy mi limit danych.. I będzie rachuneczek 30 GB.. ;/.
#13 GośćJacek_*
Napisany 29 styczeń 2012 - 23:14
Kiedy dzwoniłem do Włoch na telefonie czas rozmowy wynosił 4minuty 19 sekund a na bilingu 4 minuty 59 sekund. Tak więc firma dołożyła sobie 40 sekund.
Na telefonie Tak-Tak zrobili mi zadłużenie na 70 zł. Kazali zapłacić zaległość zrobioną mimo braku środków na koncie, twierdzą, że to połączenia z internetem. Jak telefon na kartę może się z czymś łączyć, skoro na koncie ma 0 zł ???
Takie przyjemności spotkały mnie w t-mobile.
POLECAM LINK DO SKARG NA OPERATORA DO URZĘDU KONTROLI ELEKTRONICZNEJ:
http://www.uke.gov.p...out=1&page=text
FORMULARZ SKARGI:
http://www.uke.gov.p...out=4&page=text
Nie daj się okradać, powiadom UKE w prosty i szybki sposób.
Prześlij ten temat: