|
Zasady forum eksperckiego
Forum "Ekspert Microsoftu odpowiada..." służy do uzyskiwania pomocy dotyczącej systemów operacyjnych Microsoft Windows . Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych, szczególnie pytań odnośnie instalacji, konfiguracji czy użytkowania. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.
Ekspert Microsoftu będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni.
Dyżury eksperta będą odbywały się w każdy piątek, w godzinach 11:00-13:00.
Życzymy owocnych spotkań!
Sterowniki do asusa x51r
bardzo proszę o pomoc pilne
Oceń temat:

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 09 wrzesień 2007 - 10:06
Mam laptop Asus x51r ale on ma system operacyjny windows vista. Nie chce tego systemu tylko windows xp professional, ale nie moge znaleść nigdzie sterowników dzieki ktorym wszystko by mi dzialalo. Karta graficzna nie dziala muzyczna tez... wszystko nie dziala i nie wiem co mam zrobic i gdzie szukac pomocy. Proszę moze ktoś z Was się bardziej zna i orientuje gdzie mam tego szukać. Bylam na str sausa i na ati... eh nieiwle a nawet nic ... Prosze
Czekam na odpowiedzi.
Dzieki

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 09 wrzesień 2007 - 18:20
Dzieki wielkie dzieki  . Szukałam na str asusa ale nie tej co trzeba  Dzieki bardzo kochany jestes :* zaraz sie wezme za instalacje

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 09 wrzesień 2007 - 18:21
Też mam taki problem jak Słodka Myszka. Sterowniki są umieszczone na beznadziejnie wolnym serwerze i sterowniki do grafiki ściągają sie wieczność.
Słodka Myszka, czy instalacje tych wszystkich sterowników pomogła w Twoim problemie?

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 09 wrzesień 2007 - 22:05
Też jeszcze wszystkich nie sciagnelam. Miałam sporo pracy a teraz brat wzial go do siebie zeby sie pobawic wiec zostalo jeszcze jak bylo. Jak coś sie zmieni dam znać.

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 10 wrzesień 2007 - 10:38
Mi się już udało ściągnąć wszystkie sterowniki. Każdy pasuje. Dźwięk jest, obraz jest, sieć jest. Brakuje mi tylko takiej ikonki baterii, która pokazywała w % ile jeszcze akumulatorka w lapku i na ile czasu jeszcze mi go starczy. W Viście on był. To pewno była zasługa programiku PowerGear Xtreme (czy coś takiego), którego wersja była tylko na Viste, a na XP jest, ale bez Xtreme  Może coś poradzicie na to? Jakiś zamiennik wskazujący poziom bateri?

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 17 wrzesień 2007 - 11:07
To nie lepiej poprostu zajrzec do panela sterowania???Tam jest "zarządzanie energią" itam można włączyć sobie żeby stan baterii pokazywał sie na pasku.Ja mam problem z siecią bezprzewodową:/ A mam ASUSa x51r:/ i nie wime jak mam sobie z tym poradzić:/

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 29 grudzień 2007 - 23:32
Witam,
mam laptopa takiego jak w temacie i napotkalem problem nie moge wogole zainstalowa sterownikow do BlueTooth'a oraz moj laptop nie moze nawiazac polaczenia prez irde, co do bluetootha to pry instalacji prosi o wlaczenie urzadzenia i go nie wykrywa a do irdy nie ma sterownikow?
Proze o pomoc z gry dziekuje i pozdrawiam
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
Napisany 31 grudzień 2007 - 03:41
system ma oczywiście sterownik do irda - nawiasem mówiąc irda to po prostu akronim od infrared data access, czyli przesyłanie danych za pomocą podczerwieni - jest to po prostu standardowa specyfikacja zasad tworzenia sterowników do urządzeń na podczerwień - oprócz tego urządzenie może (musi?) mieć swój sterownik, który pośredniczy między samym urządzeniem, a sterownikiem windows - w twoim wypadku być może taki pośredni sterownik jest wymagany; jeśli próbowałeś już użyć podczerwieni, zajrzyj do panelu sterowania, powinien sie tam pojawić aplet łącze bezprzewodowe
co do bluetootha - nie znam się, nie używałem, ale spróbuj sprawdzić, czy menedzer urządzeń widzi kartę, spróbuj ją odinstalować, zainstalować na nowo itd
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
Napisany 31 grudzień 2007 - 07:00
Linkman M-24

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 26 luty 2009 - 17:51
witam ma problem z sterownikami do laptopa asus x51r o systemi widows XP brakuja mi sterowniki "kntlroler magistrali zazadzania systemu"... czy ktos ma takie sterowniki??
Gośćjuzpo20_*
Napisany 08 listopad 2011 - 11:32
greg_roger wszystko dziala jak powinno dzieki wielkie
Prześlij ten temat: