Chciałem wszystkich serdecznie zaprosić do oceny nowego portalu społecznościowego bahu.com, który we Francji zdobył już 130 000 zadowolonych użytkowników... Przyjrzyjcie się unikalnym funkcjom takim jak iPOD, super szybki aplet uploadu oraz wielu innym.
Zapraszam serdecznie na bahu.com
Strona 1 z 1
BAHU.COM Nowy międzynarodowy portal społecznościowy wkracza do Polski 8 krajów, 6 języków, iPOD, szybki upload to tylko niektóre cechy BAHU
Napisano 03 listopad 2007 - 22:55
U nas na razie dominuje fotka.pl z ponad 5 milionami użytkowników na czele, więc zagraniczny serwis, który ma 'zaledwie' 130 tys. użytkowników ma znikome szanse, aby zaistnieć na polskim rynku. Ba, nawet domeny .pl nie ma ...
Napisano 03 listopad 2007 - 22:59
dodaj do tego grono i nasza klase to juz w ogole
ale napewno jak ktos chce byc trendy to bedzie mial konto na kazdym portalu
ale napewno jak ktos chce byc trendy to bedzie mial konto na kazdym portalu
www.google.pl LUDZIE TO NIE BOLI POMYSLEC I WPISAC PROBLEM, SERIO MOWIE w sensie pisze...
Nie będę pisać "krok po kroku", komputer wymaga czasem pomyślenia, jeśli używasz go od ponad roku a jedyne co potrafisz zrobić na nim to włączyć film, empetrójke i zalogować się na naszą klasę to oddaj go biednym, są ludzie, którzy wykorzystają go lepiej. Nie lubię dzieci neostrady, nie lubię jak na końcu zdania oznamiającego stawiasz "????", nie znoszę jak odpowiedź na Twoje pytanie, dokładnie tak jak je zadałeś, wpisana w google, daje odpowiedz w pierwszym linku. Nie odpowiem na pytanie jeśli nie jesteś w stanie określić czego chcesz i jaki posiadasz sprzęt. Nie ośmieszaj się swoją sygnaturka i wypisywaniem w niej wszystkiego [ z błędami w języku angielskim i polskim ], co posiadasz w pokoju czy domu, nas to naprawdę nie obchodzi, że masz 2 laptopy z celeronem, wieże daewoo i telewizor marki Zyzol. Jeśli musisz, wpisz tam sprzęt warty tego.
Nie będę pisać "krok po kroku", komputer wymaga czasem pomyślenia, jeśli używasz go od ponad roku a jedyne co potrafisz zrobić na nim to włączyć film, empetrójke i zalogować się na naszą klasę to oddaj go biednym, są ludzie, którzy wykorzystają go lepiej. Nie lubię dzieci neostrady, nie lubię jak na końcu zdania oznamiającego stawiasz "????", nie znoszę jak odpowiedź na Twoje pytanie, dokładnie tak jak je zadałeś, wpisana w google, daje odpowiedz w pierwszym linku. Nie odpowiem na pytanie jeśli nie jesteś w stanie określić czego chcesz i jaki posiadasz sprzęt. Nie ośmieszaj się swoją sygnaturka i wypisywaniem w niej wszystkiego [ z błędami w języku angielskim i polskim ], co posiadasz w pokoju czy domu, nas to naprawdę nie obchodzi, że masz 2 laptopy z celeronem, wieże daewoo i telewizor marki Zyzol. Jeśli musisz, wpisz tam sprzęt warty tego.
Napisano 03 listopad 2007 - 23:25
Nasza-klasa.pl cały czas pnie się do góry*, więc nim się człowiek obejrzy, to serwis znajdzie się czołówce polskich serwisów społecznościowych (o ile już w niej nie jest
).
Dane na podstawie wykresu na Alexa.com
Dane na podstawie wykresu na Alexa.com
Napisano 10 styczeń 2008 - 21:34
Moim zdaniem nie przebije sie. Ebay sie nie przebil allegro a to nie przebije fotki i epulsa aczkolwiek...
#8 GośćPrzemoST06_*
Napisano 16 styczeń 2008 - 21:57
Nie no, fotke to może i przebije
fotka moim zdaniem traci popularność od czasu n-k, takie moje male zdanie
musze zrobić konto i ocenić
INeedSomeBlood, masz konto, więc powiedz mi w czym to jest oryginalniejsze od fotki? Czy warto konto robić 
PS. Heh archeologia
odkopujemy dość stary wątek ...
PS. Heh archeologia
Napisano 17 styczeń 2008 - 14:10
Myślę podobnie jak poprzednicy - zagraniczne nie zawsze oznacza lepsze, tak jak ebay nie przebiło allegro, które było w Polsce zakorzenione już przez wiele lat.
Tak samo serwisy społecznościowe typu fotka, epuls, grono i ostatnio modna nasza-klasa nie zostaną przebite.
Podobnie się tyczy komunikatorów - żaden komunikator nie przebije pod względem popularności gg i tlenu - Windows MSN i ICQ powszechnie używane za granicą u nas nie są aż tak znane jak polskie odpowiedniki. Jedynie Skype ma tutaj coś do powiedzenia
Pozdrawiam.
Tak samo serwisy społecznościowe typu fotka, epuls, grono i ostatnio modna nasza-klasa nie zostaną przebite.
Podobnie się tyczy komunikatorów - żaden komunikator nie przebije pod względem popularności gg i tlenu - Windows MSN i ICQ powszechnie używane za granicą u nas nie są aż tak znane jak polskie odpowiedniki. Jedynie Skype ma tutaj coś do powiedzenia
Pozdrawiam.
Grupa FIDG na digart.pl www.nickname.digart.pl zanim kupisz lustro
Jak stworzyć fotografię artystyczną
Wiem nareszcie czym chciałbym być, kiedy dorosnę. Kiedy dorosnę chciałbym być małym chłopcem.
Jak stworzyć fotografię artystyczną
Wiem nareszcie czym chciałbym być, kiedy dorosnę. Kiedy dorosnę chciałbym być małym chłopcem.
Napisano 09 maj 2008 - 17:19
Jam MAM Bahu jak
i Sławnego Epulsa Myślę ze nie można porównywać obu stron Ponieważ A www.epuls.pl Znam Wszystkich kumpli A na www.bahu.com Praktycznie Niewiele Na bahu jest fajny odtwarzacz muzyki
;* Zapraszam
Załączone pliki
-
DSC00057.JPG (248,56 KB)
Ilość pobrań: 29 -
Baram_Serce.gif (7,73 KB)
Ilość pobrań: 28 -
Krlicyek.gif (18,24 KB)
Ilość pobrań: 25
Strona 1 z 1