w artykule "popełnionym"
tutaj http://www.internets...news/82996.html
wyczytałem miedzy ninnymi, że PR strony ma wpływ na jej pozycje w wyszukiwarce, chciałbym poprosić o jakieś udowodnienie tej teorii bo ja z praktyki akurat wiem, że jest zupełnie obojetny (może sie mylę) i pozycja strony nigdy nie zależy od PR .
Drugie pytanko
zrozumiałem, że bez słów kluczowych zawartych w contencie nie da sie strony umieścić wysoko w wynikach to jak to się stało z akcją kretyn ??
bo ja nigdzie na stronie pana L nie znalazłem ani jednego słowa "kretyn"
trzecie pyt.
dlaczego tak obeznana firma na rynku wpuszcza w maliny klientów (bo inaczej tak tego nie można nazwać) i wciska im onet i wp gdzie te dwie "niby wyszukiwarki" mają góra 26 % rynku ???
Kolejna sprawa od kiedy to roboty wyszukiwarek nie czytaja grafik ??
czy Pani specjalistka nie wie od czego są znaczniki alt ???
a zresztą już nie chce mi się zadawać więcej pytań w myśl zasady im dalej w las tym więcej drzew.
Na przyszłość zanim ktoś będzie chciał napisać coś o SEO i pozycjonowaniu i optymalizacji to najpierw polecam dobre przygotowanie od podstaw na www.forum.optymalizacja.com bo tam mozna spotkać naprawdę paru specjalistów wysokiej klasy z polskiego rynku SEO.
pozdrawiam ekspertów
P.S.
Pani Edyto kto Pani nagadał takich głupot o częstotliwości indeksacji stron przez wyszukiwarki ??

Zaloguj się

Ten temat jest zamknięty