Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Prośba do forumowiczów - "Który monitor wybrać?" - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert AOC odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania pomocy dotyczącej monitorów. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Ekspert z AOC będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szanse ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

Prośba do forumowiczów - "Który monitor wybrać?" Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Bartek_AOC Ikona

• Ekspert AOC
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Ekspert

Napisany 02 wrzesień 2009 - 12:34

Witam,
proszę o wyrozumiałość za brak odpowiedzi w tematach "Który monitor wybrać..." ponieważ nie mam możliwości przetestowania żadnego egzemplarza sprzętu od innych dostawców.

Na tego typu pytania proszę raczej zdać się na innych forumowiczów, którzy użytkują sprzęt pojawiający się w tego typu pytaniach.

Ja ze swojej strony mogę jedynie służyć radą przy porównaniu parametrów lub ogólnych walorach użytkowych, natomiast nie jestem zupełnie w stanie doradzić czy któryś z monitorów w codziennym użytkowaniu sprawuje się dobrze czy źle.

Cały czas jednak staram się pomóc i odpowiadać w przypadku problemów technicznych oraz zapytań ogólnych (nawet nie związanych za bardzo z monitorami - np. wyświetlacze notebooków)

Pozdrawiam
Bartek
Monitory AOC
------------------------------------------------------------------------------------
C=64 + magnetofon 1531 + 2 x FDD 1541 II + BlackBox + QuickJoy
Atari 520STF + monitor SM124 + monitor SC-1224
------------------------------------------------------------------------------------
będą jeszcze żyły długo :)

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1