Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Problem z IE8 - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert Microsoftu odpowiada..." służy do uzyskiwania pomocy dotyczącej systemów operacyjnych Microsoft Windows . Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych, szczególnie pytań odnośnie instalacji, konfiguracji czy użytkowania. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.
Ekspert Microsoftu będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni.
Dyżury eksperta będą odbywały się w każdy piątek, w godzinach 11:00-13:00.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Problem z IE8 Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   dick50 Ikona

• Bywalec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 06 styczeń 2011 - 19:12

Od pewnego czasu mam problem z IE8. Często strony otwierają mi się bardzo długo i często pojawia się komunikat - brak odpowiedzi. Poza tym w podglądzie zdarzeń - system mam: Ostrzeżenie - Tcpip - Protokół TCP/IP osiągnął limit zabezpieczeń ustalony dla liczby równoczesnych prób połączeń TCP. Nie używam żadnych programów P2P, skanowałem także Liveonecare - nic nie znalazł. Czy to może być jakaś aktualizacja IE?
SyncMaster 710v, Windows Home SP3, Asus P4P800 SE, Pentium 4 3,2 GHz HT, 2048 MB RAM, Palit 7300GT sonic, Gdata IS 2011, Tagan 500 W

#2 Użytkownik jest niedostępny   repylek Ikona

• Very Lazy Cat
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Zobacz galerię
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 06 styczeń 2011 - 19:36

How to adjust my Window XP TCP Connection to boost my BT download speed?
Just change the 10 tcp connection limit to 10,000. To change the limit on TCP connection in Windows XP SP2, you can use the following program that works on every language of Windows XP:-

Event ID 4226 Patcher version 2.23d
Website: http://www.lvllord.de/

Zwiększ limit wg porady lub za pomocą tego programu

Dodaj obrazek
Linkman M-24

#3 GośćOlo_*

• Grupa: Goście

Napisany 24 wrzesień 2011 - 10:20

Zobacz postrepylek, o 06 styczeń 2011 - 19:36, powiedział:

How to adjust my Window XP TCP Connection to boost my BT download speed?
Just change the 10 tcp connection limit to 10,000. To change the limit on TCP connection in Windows XP SP2, you can use the following program that works on every language of Windows XP:-

Event ID 4226 Patcher version 2.23d
Website: http://www.lvllord.de/

Zwiększ limit wg porady lub za pomocą tego programu

Dodaj obrazek

Czyli odpowiedź na zasadzie wyganiania Belzebuba za pomocą Lucyfera. ....

Przesiadłem się ostatnio na sprzęt o jedną generację starszy (awaria) i od razu zrozumiałem w czym rzecz. Wchodząc na jakąś stronę za pomocą IE8, dostaję 5% użytecznej wiedzy i ( w tle) 95% reklamowego komercyjnego g..... . I nie pomaga filtrowanie - narzędzia-opcje internetowe. Im wyższa generacja IE tym większa podatność na ten cały zas.... chłam. Recepta - cofnąć się na IE 7 albo zainstalować INNĄ przeglądarkę. Mój Boże a na początku Netu było tak fajnie.

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1