Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: problem z gg - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady działu

Witamy na nowym forum.

Będziemy się na nim zajmować wszelkimi aspektami odzyskiwania danych, zarówno problemami software, jak i hardware.
Zadane pytania powinny być zgodne z Regulaminem Forum, jak i muszą zachowywać kulturalny poziom wypowiedzi. Roszczeniowe podejście nie będzie tolerowane. Pytający powinien skorzystać z wyszukiwarki na forum przed zadaniem pytania.

Pytanie powinno zawierać model dysku (czy innego nośnika, z którym jest problem), opis uszkodzenia (lub powodu utraty dostępu do danych) oraz jak ono powstało. Należy również opisać, co już zostało z nośnikiem zrobione i jakie programy użyte.

Poprzednia formuła forum zostaje zmieniona. Nowe forum będzie służyć nie tylko pomocy użytkownikom, ale i będziemy się nawzajem uczyć wszystkiego, co zawiera się w nazwie "odzyskiwanie i ochrona danych".

Pomagających uprasza się o nieodpowiadanie takie jak: "pobierz to i to". Jeżeli temat nie jest dobrze opisany na forum, to należy przed polecaniem czegoś rozwinąć samą myśl na temat usterki i możliwości odzyskiwania i wtedy dopiero podawać narzędzie. Porady takie, jak wspomniana wyżej nie będą tolerowane (a nawet będą rozpatrywane jako szkodliwe i będą usuwane z forum, a użytkownik odpowiednio nagradzany - najpierw ostrzeżeniem słownym, a potem przewidzianym w regulaminie).
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

problem z gg Oceń temat: ***** 1 Głosów

#1 Użytkownik jest niedostępny   tonio175 Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 27 styczeń 2012 - 21:22

Witajcie , ostatnio śpieszylem się do pracy i nie wyłączylem komputera i uśpiłem go .Po powrocie włączyłem go i chciałem otworzyć okno gg z kontaktami bo bylo cały czas uruchomione , a tu komunikat podaj hasło , z pierwszej chwili wpisałem hasło i znikło chwilę czekam i nic , wpisuje drugi raz komunikat hasło nie prawdiłowe , myślałem że coś się stało przez to uśpienie czy coś to go uruchomiłem ponownie , ale to nic nie pomogło .Wszedłem na webgg wpisałem numer , hasło i nic oprócz haslo nie prawidlowe lub zły login. To sprawdzalem numer gg kilka razy wraz z hasłem .Myślałem że uzyskam hasło przez opcję "zapomnaiłem hasła" , podałem e-mail taki jak ma być i nic .Pisze że to nie ten e-mail , jak to przeczytałem to myślałem że padne hehe.Mój numer to 16092048 . Tak latwo to się nie poddałem , poczytałem różne tematy , pościagłem różne prgoramy od przypominania hasła ale to nic nie dało . Odczytało profil z pliku i pisze że w tym pliku hasło nigdy nie zapisało , tak samo z innymi programami .Poprostu opadaja mi ręce bo nie wiem co mam robic .Bardzo proszę o pomoc , to jest dla mnie bardzo ważne na prawdę.

Pozdrawiam Tomasz.

#2 Użytkownik jest niedostępny   kici71 Ikona

• Adept
  • Pip

Napisany 31 styczeń 2012 - 09:40

Cześć tonio175!!!
Zalecam kilka formułek ale przed tem podaj wersje windowsa i wersje gg.I czy to jest laptop czy PC-t stocjonarny?
Wtedy zrobimy test!!
Przy uśpieniu komputera czy laptopa wiele aspektów i procesów się zmienia w oprogramowanie.może wystarczy kilka ruchów i będzie w porządku!!
Pozdrawiam :rolleyes:

#3 Użytkownik jest niedostępny   tonio175 Ikona

• Adept
  • Pip

Napisany 06 luty 2012 - 13:51

to powiedz mi jak mam te procesy uruchomić , ale one powinny wrócić do normalnośći po ponownym uruchomieniu komputera (zrobiłem tak i nic).Komputer jest stacjonarny .Gadu : Gadu 10 . Werjs Windows : 7 (home edition ) .

#4 Użytkownik jest niedostępny   kici71 Ikona

• Adept
  • Pip

Napisany 06 luty 2012 - 15:12

Cześć jak masz dostęp do gg na ficjalnyj stronie ściągnij gg10 ALE tylko uważnie wybierz.
http://gadu-gadu-10.softonic.pl/
Tu masz link .wejdż i spróbuj od razu podaj twój nr gg i dalej wyślij emaila z hasłem .
Musi przejśc i wchodzisz na konto .
Przed w ogóle instalowaniem zrób czyszczenie rejestru z ccleanera.
I oczyść dysk z pozycji prawa strona muszki dysk C właściwości czyszczenie.
I co masz????????? :> :> :>

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1