Mam ikone w trayu bluetooth, chcą wejść w urządzenie bluetooth-nic się nie dzieje zaczyna tylko wczytywać folder z bluetooth i zielony pasek od stanu wczytania folderu, zatrzymuje się pod koniec i nic,a powinien się szybko katalog otworzyć.

Wchodząc przez panel sterowania do, dodaj urządzenia i drukarki-nie mogę wejść w te opcje, dzieję się to samo co wyżej.
Bluetooth mam wbudowany. Na windows xp-bluetoth działał poprawnie.
Zauważyłem coś takiego, jak wyłączę urządzenie bluetooth na przełączniku i zrestartuje komputer-mogę wejść w urządzenia i drukarki-, włączając w tym momencie przełącznik bluetooth, pokazuję się on w/w folderze. Wchodząc w jego właściwości, pisze że to urządzenie działa poprawnie. Gdy wyjdę z folderu dodaj urządzenia i drukarki, nie mogę wejść ponownie w ten folder, dzieje się to samo-pasek postępu wczytywania folderu zatrzymuje się pod koniec. Menadżerze urządzeń-inne urządzenia-zewnętrzne urządzenie bluetooth, widać że nie jest rozpoznawane, tak samo w panelu sterowania-odinstaluj lub zmień program-nie ma tam bluetooth.

Usługa obsługi bluetooth jest wyłączona, próbując ją zmienić-jest to niemożliwe.

NIE MAM SIŁ I POMYSŁU CO ZROBIĆ, WIELU KOMBINACJI PRÓBOWAŁEM- JEŚLI KTOŚ WIE JAK SIĘ Z TYM UPORAĆ BĘDĘ WDZIĘCZNY.

Zaloguj się