Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: podszywanie się na facebooku - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert MediaRecovery odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania informacji na tematy z zakresu "computer forensic" czyli informatyki śledczej: jak uniknąć naruszeń bezpieczeństwa informacji, jakie są ich najczęstsze powody, jak MediaRecovery dokumentuje przestępstwa i jak wygląda proces wydobywanie informacji potrzebnych organom ścigania. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Ekspert będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szansę ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

podszywanie się na facebooku Oceń temat: -----

#1 Gośćpokrzywdzona_*

• Grupa: Goście

Napisany 08 wrzesień 2011 - 16:10

Witam, ostatnio dowiedziałam się od koleżanki,że mam założone konto na Facebooku. zdziwiło mnie to strasznie bo żadnego konta nie zakładałam i nie miałam zamiaru, tam jest moje zdjęcie, moje dane i ci najdziwniejsze znajomi tylko z mojej okolicy (nikogo ze studiów) co daje mi do myślenia,że zrobił to ktoś ode mnie. Nie wiem co mam z tym zrobić, może ktoś był w podobnej sytuacji i mi pomoże. Myślałam nad zgłoszeniem tego na policje

#2 Użytkownik jest niedostępny   it-spleen Ikona

• Bywalec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderatorzy lokalni

Napisany 08 wrzesień 2011 - 21:36

Spróbuj najpierw skontaktować się mailowo z facebook'iem opisując dokładnie całą sprawę oraz dodając skan jakiegoś dowodu tożsamości. Mail najlepiej po angielsku:)
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064

nowoczesne meble kuchenne warszawa pruszków | szafy pruszków warszawa | akademia poziomkowa

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1