Mam taki problem, ze już pare miesięcy próbuje odzyskać zdjęcia, które mają dla mnie bardzo sentymentalne znaczenie. Komputer mam jeden ten sam od paru lat i dysk D nigdy byl formatowany, gdyz przechowaywał zdjecia muzyke itp. Ale ktoregos dnia sie zdarzylo, ze pojawil sie blad w wyniku formatu pendriva i zrobil sie nie wiem jakim cudem niekontrolowany format dwoch dyskow, zostal wstawiony nowy system, rozdzielenie nowych partycji (bo tego niestety wymagała naprawa), wszystko poszlo się j.... Poszla takze moja praca maturalna, na szczescie w tamtym czasie zdarzylam ja wydrukowac. Teraz udało mi się odzyskac wiekszosc zdjec. Nie wiem czy ich MB sie zgadzaja, ale raczej tak, ale gdy chce otworzyc wyswietla sie "podglad niedostepny" probowalam chyba wszystkich mozliwych programow w internecie do odzyskiwania partycji, plikow: Easy Recovery, Recuwa itd. Nie wiem czy da sie jeszcze z tym cos zrobic;( Prosze o pomoc. Jeśli ktoś zechciałby pomoc podaje nr gg 8953200, moge wyslac zdjecia z odzysku do przejrzenia bo tu niestety nie moge.
Strona 1 z 1
"Podgląd niedostępny" po odzysku danych odzyskanie zdjęć
|
Prześlij ten temat:
Strona 1 z 1