Polecam poczytać :-)
http://www.idg.pl/ne...zegladarce.html
Co na to IE?
Strona 1 z 1
Firefox 4 - ciekawe zmiany
|
Napisany 09 sierpień 2010 - 12:17
Ja tam uzywam i Firefoxa i Opery ale firefox czesciej sie wywala. Wiec jesli mialbym wybierac to OPERA. Co do IE to hmmm nawet nie wiem jak wyglada najnowsza wersja bo nie uzywam z tego co pamietam to kiedys zawsze tylko problemy byly z ta przegladarka. Ale kazdy ma swoj wybor i moze uzywac tego co mu najlepiej "lezy" Pozdro
Napisany 09 sierpień 2010 - 14:04
No widzisz, ja ff tez nie używam, najczęściej Chrome. Bo szybki
Dbamy o jakość komunikacji w Internecie pielęgnując społeczności, by głos użytkownika miał znaczenie. NetCenter Solution
Napisany 09 sierpień 2010 - 14:29
w czym szybki ? jedynie chyba w uruchamianiu się oraz minimalnie we wczytywaniu stron ( na wykresach)
jednak chrome gorzej sobie radzie z dużą ilością kart, szczególnie wtedy kiedy karty z elementami we flashu.
Zauważyłem też, że wolniej pliki flash sie odpalają w chrome. Pewnie dlatego, że jest wbudowany mechanizm sandboxingu oraz każda karta w innym procesie.
Osobiście jednak wole Firefoksa w wersji testowej niż chrome
Za to chrome bardzo przypadł mi do gustu pod linuksem, choć z flashem pod linuchem może jest bardziej widoczne niż pod windą.
jednak chrome gorzej sobie radzie z dużą ilością kart, szczególnie wtedy kiedy karty z elementami we flashu.
Zauważyłem też, że wolniej pliki flash sie odpalają w chrome. Pewnie dlatego, że jest wbudowany mechanizm sandboxingu oraz każda karta w innym procesie.
Osobiście jednak wole Firefoksa w wersji testowej niż chrome
Prześlij ten temat:
Strona 1 z 1