Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Odblokowanie portów D-LINK DSL-G624T - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert D-Link odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania pomocy na temat technologii sieciowych, sieci bezprzewodowych i cyfrowego domu. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych, szczególnie pytań odnośnie budowy sieci i problemów z nimi związanych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Ekspert D-Link będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szansę ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Odblokowanie portów D-LINK DSL-G624T inny niż poprzedni. Oceń temat: -----

#1 GośćPiotr_*

• Grupa: Goście

Napisany 08 grudzień 2011 - 20:31

Witajcie, otóż dziś mam problem z odblokowaniem portów na routerze wymienionym w temacie (mam 5 komputerów podłączonych do tego routera oczywiście poprzez wifi). W konfiguracji routera odblokowałem niby porty, aczkolwiek na stronie (canyouseeme) pokazuje mi że mam zablokowane. Tak samo w Windowsie odblokowałem, nie posiadam AV, FW, czy czegokolwiek co mogłoby te porty blokować, nawet FW windowskiego mam wyłączonego. Co może być przyczyną?

Tak przy okazji chciałem dodać, iż jestem za NAT'em..

rozumiem, że nie ma nikogo kompetentnego kto mógłby mi pomóc :)

#2 GośćD-Link HD_*

• Grupa: Goście

Napisany 09 grudzień 2011 - 15:01

Witam,

skontaktuj się ze wsparciem technicznym D-Link poprzez nasz portal serwisowy - http://www.dlink.eu/support

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1