Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Nowe profile na Facebooku - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert NetCenter Solution odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania informacji na tematy z zakresu funkcjonowania w świecie social media, czyli Facebook, Blip, Nasza-Klasa, Twitter, Grono, Goldenline, Fotka i inne. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

Nowe profile na Facebooku

#1 Użytkownik jest niedostępny   boberek88 Ikona

• mów mi Bober
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 08 grudzień 2010 - 08:19

Facebook się zmienia. Tylko do końca roku będziemy mogli cieszyć się starym wyglądem profilu. Chociaż nowe można zaimplementować sobie już teraz. Mnie osobiście się nie one nie podobają, ale to tylko kwestia przyzwyczajenia.

http://www.idg.pl/ne...zytkownika.html
www.StaryGolf.eu

#2 Użytkownik jest niedostępny   Alutka Ikona

• Uczestnik
  • PipPipPipPip

Napisany 16 grudzień 2010 - 19:36

Obserwując "życie" na FB mogę powiedzieć, że ilość osób, które przeszły na nowe profile nie jest aż tak duża. Ja to zrobiłam i póki co nie jestem zachwycona - w sensie wizualnym najbardziej. Ale to w dużej mierze kwestia przyzwyczajenia, jak pisze boberek, choć nie tylko. Bardziej zaskoczyła mnie zmiana wyglądu - moje komentarze i działania na FB są widoczne na mojej ścianie, jako zajawka w formie treści.

A Wy co sądzicie? Ciekawa jestem ilu z Użytkowników FIDG przeszła już na nowy profil?
Dbamy o jakość komunikacji w Internecie pielęgnując społeczności, by głos użytkownika miał znaczenie. NetCenter Solution

#3 Użytkownik jest niedostępny   greg_roger Ikona

• Mam dynamicznie przydzielane IQ
  • PipPipPipPipPipPipPipPip

Napisany 16 grudzień 2010 - 20:50

Wcześniej myślałem by przejśc na nowy profil. Jednak zauważyłem, że paru znajomych chciało wrócić do starszej wersji oraz tutaj narzekacie na nowy profil. To pozwoliło mi zdecydować by nie zmieniać ;)
Niestety jednak za jakiś czas wszyscy obowiązkowo będziemy posiadać nowy profil.
Grzegorz Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
----------
Moja pomoc się Tobie przydała ? Wrzuć komentarz do profilu ;)
----------
Nie próbuję pomagać niezarejestrowanym użytkownikom.

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1