Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Nie można pobrać nowej wersji Eset Smart Security - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Antywirusy: Ekspert Dagma odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania informacji na temat antywirusowej, oraz programów antywirusowych firmy Dagma. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Uwaga! Wszelkie prośby o sprawdzenie loga prosimy publikować w dziale: Bezpieczeństwo komputera i sieci. Jeśli zostaną zamieszczone tutaj, to będą usuwane.

Ekspert z Dagmy będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szansę ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

Nie można pobrać nowej wersji Eset Smart Security Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   andreas12 Ikona

• Uczestnik
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 27 listopad 2009 - 17:10

Zainstalowaną mam wersję Eset Smart Security 4 (467) zakupioną wraz z PC World którą mam zarejestrowaną do połowy lutego 2010 roku. Jest nowa już wersja tego programu i jak ustaliłem w pomocy technicznej mogę ją pobrać. Chcąc pobrać program podaję dane użytkownika i hasło i co się dzieje. Hasło samo się czyści klikając w formatce na ok albo w autoryzacji danych wszystko ginie. Pracownik z Pomocy technicznej twierdzi że na moje dane użytkownika hasła nie podałem pobrał najnowszą wersję ja nie mogę. Dzieje się tak na wszystkich dostępnych przeglądarkach.
AMD Athlon 4200 AM2 Core Duo,Gigabyte M55S-S3 AM2 1394,2x1024DDR2 800 A-Data,Asus GF8600GT 256MB PCI-e, 320GB Barracuda SATA II NCQ 16MB,Windows XP Home SP3

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1