Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Nie Mogę Uruchomić "mój Komputer" - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert Microsoftu odpowiada..." służy do uzyskiwania pomocy dotyczącej systemów operacyjnych Microsoft Windows . Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych, szczególnie pytań odnośnie instalacji, konfiguracji czy użytkowania. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.
Ekspert Microsoftu będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni.
Dyżury eksperta będą odbywały się w każdy piątek, w godzinach 11:00-13:00.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Nie Mogę Uruchomić "mój Komputer" Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   pipot_osw Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 15 czerwiec 2007 - 09:05

Gdy włączam komputer i chcę uruchomić jaki kolwiek folder z pulpitu lub mój komputer (czy z pulpitu czy z Start) znikają mi ikony i pasek zadań. Po ok 30 sekundach wszystko wraca do na swoje miejsce , lecz folder i tak sie nie otwiera. Co mam robić? PROSZE O POMOC

#2 Użytkownik jest niedostępny   repylek Ikona

• Very Lazy Cat
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Zobacz galerię

Napisany 15 czerwiec 2007 - 14:53

spróbuj porady z "fix'em" Pulpitu:
http://forum.idg.pl/...showtopic=87463
Linkman M-24

#3 Użytkownik jest niedostępny   Myamek Ikona

• Adept
  • Pip

Napisany 10 grudzień 2011 - 13:10

Najprościej zreinstalować system. Jak na moje oko to najszybsza operacja, nie ma się sensu bawić. W tym celu proponuję zajrzeć tutaj
Zobacz też czy masz działające sterowniki od karty graficznej. Można też zobaczyć czy na innym użytkowniku dzieje się tak samo. Przyczyny mogą być dwie jak na moje oko albo systemowa co jest najbardziej prawdopodobne, albo hardwerowa np uszkodzona grafika albo chipset na plycie. Trochę mało informacji z Twojej strony. Przeprowadź jakieś testy np inny użytkownik, tryb awaryjny itp. napisz czy jest samo, to spróbuje jakoś pomóc.

Zobacz postrepylek, o 15 czerwiec 2007 - 14:53, powiedział:

spróbuj porady z "fix'em" Pulpitu:
http://forum.idg.pl/...showtopic=87463

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1