Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Nie moge otworzyc sestemu!!! - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert OpenOffice odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania informacji na tematy dotyczące pakietu OpenOffice. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Ekspert będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szansę ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Nie moge otworzyc sestemu!!! Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Quba#87 Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 18 marzec 2010 - 16:08

Mam problem z komputerem. Kupilem nowa karte graficza i potrzebowalem nowego zasilacza (mocniejszego). Wszystko dobrze dzialalo okolo miesiaca. Nastepnego dnia chcialem wlaczyc komputer, on sie wlacza, ale nic pozniej sie nie dzieje. Niby dziala, bocaly czas chodzi, ale nic sie nie pojawia i nie czyta dysku twardego, ani nic nie pojawia sie na monitorze. Probowalem wszystkiego nawet recznego restartu BIOSa, ale nic nie pomaga. Prosze o podpowiedz co mogla sie satc. Wykluczam spalenie zasilacza.

#2 Użytkownik jest niedostępny   versace8989@wp.pl Ikona

• Adept
  • Pip

Napisany 14 maj 2011 - 10:16

nie moge wejsc w zaden folder, moj komputer ani panel sterowania. Znikla mi opcja Otworz, gdy klikne dwukrotnie, pokazuje sie opcja Otworz za pomoca. Prosze o pomoc, bo naprawde nie wiem co mam robic, a formata nie chce robic.

#3 Użytkownik jest niedostępny   repylek Ikona

• Very Lazy Cat
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Zobacz galerię

Napisany 14 maj 2011 - 14:26

Użyj pliku .reg wykonanego wg tej porady
Linkman M-24

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1