Strona 1 z 1
Nawigacja GPS Compas i nowa mapa
|
Napisany 26 lipiec 2009 - 12:32
Odblokowane masz urzadzenie ?? I czy urzadzenie startuje z exploratera plikow i tam dopiero chcesz kliknac na ikone AM czy od razu laduje sie AM ?? Jak sie laduje AM to czy masz zasieg z satelity ??
Napisany 26 lipiec 2009 - 16:52
Urządzenie chyba jest odblokowane, bo mapa Polski w mapie Navigo Copernicus działa, tylko, że mam ją na innej karcie pamięci.
Jak włączam to urządzenie, to wyskakuje menu główne. Tam ma przyciski "Nawigacja", "Ustawienia", "Odbiornik GPS" i "Multimedia". Żeby odpalić to Navigo Copernicus musiałem wcisnąć przycisk Nawigacja. na AM robię tak samo, ale niestety brak reakcji.
Jak włączam to urządzenie, to wyskakuje menu główne. Tam ma przyciski "Nawigacja", "Ustawienia", "Odbiornik GPS" i "Multimedia". Żeby odpalić to Navigo Copernicus musiałem wcisnąć przycisk Nawigacja. na AM robię tak samo, ale niestety brak reakcji.
Napisany 27 lipiec 2009 - 15:57
Bo cos mi sie wydaje ze jest cos pozmieniane w tamtej aplikacji (chodzi o nazwy plikow) Podobnie mial kolega z Navigonem wgral Auto Mape ale oprocz tego trzeba bylo jeszcze zmienic nazwe z MN6.exe na AM.exe oraz folder w ktorym byla AM tekze zmienic na MN6 i przekopiowac takie dwa pliczki i dopiero wtedy startowala. Jak bys mial wgrany eksplorator plikow to moze jeszcze dalo by rade jakos to odpalic a tak to wydaje mi sie ze nie moze zaskoczyc za bardzo..
Napisany 27 lipiec 2009 - 17:08
Pobierz i zainstaluj: ActiveSync 4.5 - Polski
http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=pl
http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=pl
Linkman M-24
Napisany 27 lipiec 2009 - 18:52
No ok, ale co mi to daje? I tak nie mogę otworzyć tej mapy na gps...
Napisany 27 lipiec 2009 - 21:31
To i tak nic nie da bo trzeba by chyba wyedytowac plik SHELL.INI ktory powinien byc na karcie SD i zmienic tam sciezke aby po nacisnieciu przycisku Nawigacja odpalala sie AM bo pewnie jest podana inna sciezka ktorej szuka urzadzenie i nie moze znalezc i dlatego sie nie odpala.. Ewentualnie zmienic nazyw katalogów i programu na taki jaki jest w tej sciezce..
Napisany 28 lipiec 2009 - 21:13
hmmm. Na to nie wpadłem
Będę musiał to sprawdzić.
Dodano 28-07-2009 22:13:24:
Niestety, nic to nie pomogło. Nadal brak reakcji...
Dodano 28-07-2009 22:13:24:
Niestety, nic to nie pomogło. Nadal brak reakcji...
Prześlij ten temat:
Strona 1 z 1