Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: MT7001 i MT7002 Media-Tech - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open
  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

MT7001 i MT7002 Media-Tech Jak oceniacie?

#21 GośćEdek_*

• Grupa: Goście

Napisany 23 grudzień 2011 - 12:09

Skasowało mi posta... Urządzenie jest wg mnie OK...
Dzieci zadowolone bo mają w pokoju internet i mnustwo bajek dzięki temu urządzeniu. Cena około 500 zł i 2 lata gwarancj... Nie jest źle...

#22 GośćEdek_*

Napisany 23 grudzień 2011 - 12:11

Zobacz postEdek, o 23 grudzień 2011 - 12:09, powiedział:

Skasowało mi posta... Urządzenie jest wg mnie OK...
Dzieci zadowolone bo mają w pokoju internet i mnóstwo bajek dzięki temu urządzeniu. Cena około 500 zł i 2 lata gwarancj... Nie jest źle...

#23 Użytkownik jest niedostępny   voytus Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Ikona postu  Napisany 24 grudzień 2011 - 16:50

Zobacz postJacenty, o 10 listopad 2011 - 23:04, powiedział:

Używam tego urządzenia od kilku dni. Dla mnie urządzenie niemalże idealne. W końcu mam odtwarzacz wszystkich możliwych plików filmowych, łącznie z 1080p i czytający bez problemu zewnętrzne dyski. Android = milion różnych aplikacji. Radia internetowe, gazety, youtube, ipla. Jest wszystko czego dusza zapragnie.

Więc jeśli możesz,to podaj mi jakiś odtwarzacz który odtwarza pliki .iso lub foldery dvd VIDEO_TS.

#24 GośćBartekcmr_*

Napisany 31 styczeń 2012 - 02:08

Faktycznie filmy tną jak pisal 'Gośćniezadowolony_* ' ale... na fabrycznym sofcie.
Po wgraniu firmware'u od Geniatecha chodzą plynnie wszelkie ripy z plyt blu-ray.
Np. taki avatar ktory ma wysoki bitrate (plyta z samym filmem 50GB) i który na oryginalnym sofcie (na dzien dzisiejszy) odtwarza sie doslownie klatke/sekunde to na sofcie od geniatecha odtwarza się bez zacięć.

Prześlij ten temat:

• (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2