-Pobieramy archiwum ze sterownikiem stąd http://icrontic.com/forum/attachment.php?a...mp;d=1238981126 , wypakowujemy je w dowolne miejsce na dysku. Jeśli link przestanie działać to sami musicie sobie znaleźć sterownik do karty Ralink RT200 & RT61
-Otwieramy Menedżera urządzeń mam nadzieję, że już nie muszę opowiadać jak się tam dostać
-Następnie wchodzimy Inne urządzenia i tam prawym przyciskiem klikamy na Karta sieciowa (jeśli jeszcze nie zainstalowaliśmy właściwego sterownika to tak będzie)
-Z menu które nam się rozwinęło wybieramy Aktualizuj oprogramowanie sterownika
-Wyskoczy nam okno z którego wybieramy drugą z proponowanych opcji czyli Przeglądaj mój komputer w poszukiwaniu oprogramowania sterownika
-Z kolejnego okienka wybieramy Pozwól mi wybrać z listy sterowników urządzeń na moim komputerze
-Wyskakuje nam następne okienko w którym klikamy na Z dysku, klikamy następnie na Przeglądaj i wskazujemy plik netr6164, który wcześniej wypakowaliśmy z archiwum do którego link podałem kilka punktów wyżej
-Klikamy przycisk Otwórz okienko nam znika, a następnie przycisk OK
-Na liście producentów wybieramy Ralink Technology Corp., a następnie kartę sieciową Ralink Wireless LAN Card V2
-W tym samym okienku klikamy przycisk Dalej, system odradza nam instalowanie tego sterownika, ale my na przekór niemu klikamy na Tak
-Chwilkę czekamy i wszystko powinno działać
Dołączam poniżej interpretację graficzną tego co napisałem

U mnie to działa, u wielu osób także. Nie ponoszę odpowiedzialności za ewentualne nieprawidłowe skutki

Zaloguj się