Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Licencja i aktywacja Windows 7 a zmiana sprzętu - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert Microsoftu odpowiada..." służy do uzyskiwania pomocy dotyczącej systemów operacyjnych Microsoft Windows . Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych, szczególnie pytań odnośnie instalacji, konfiguracji czy użytkowania. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.
Ekspert Microsoftu będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni.
Dyżury eksperta będą odbywały się w każdy piątek, w godzinach 11:00-13:00.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Licencja i aktywacja Windows 7 a zmiana sprzętu Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   for the greater good... Ikona

• Uczestnik
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 12 listopad 2011 - 22:40

Witam, mam pytanie odnośnie używania Windows 7. Mam oryginalnego Win7 aktywowanego przez net na aktualnym sprzęcie. Jeżeli zmienię sprzęt to z tego co wiem ten Win7 nie będzie się chciał aktywować na tym nowym sprzęcie. Czy to prawda? Co w takim przypadku trzeba zrobić, bo chyba nie kupić nowego Win7? ;>
no1 - AMD Athlon X2 3800+, Radeon x1600PRO, 4Gb (4x1024MB Dual), HDD#1 160GB SATA, HDD#2 1TB SATA - dla rozrywki

no2 - ACER Aspire 5730Z - Pentium Dual-Core 2.1Ghz, 2Gb RAM, 160GB HDD - dla programowania

#2 Użytkownik jest dostępny   repylek Ikona

• Very Lazy Cat
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Zobacz galerię
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 13 listopad 2011 - 04:06

Zapytaj
Linkman M-24

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1