laptop nie chce sie wlaczyc :/
|
Napisany 24 wrzesień 2007 - 19:59
Nie będę pisać "krok po kroku", komputer wymaga czasem pomyślenia, jeśli używasz go od ponad roku a jedyne co potrafisz zrobić na nim to włączyć film, empetrójke i zalogować się na naszą klasę to oddaj go biednym, są ludzie, którzy wykorzystają go lepiej. Nie lubię dzieci neostrady, nie lubię jak na końcu zdania oznamiającego stawiasz "????", nie znoszę jak odpowiedź na Twoje pytanie, dokładnie tak jak je zadałeś, wpisana w google, daje odpowiedz w pierwszym linku. Nie odpowiem na pytanie jeśli nie jesteś w stanie określić czego chcesz i jaki posiadasz sprzęt. Nie ośmieszaj się swoją sygnaturka i wypisywaniem w niej wszystkiego [ z błędami w języku angielskim i polskim ], co posiadasz w pokoju czy domu, nas to naprawdę nie obchodzi, że masz 2 laptopy z celeronem, wieże daewoo i telewizor marki Zyzol. Jeśli musisz, wpisz tam sprzęt warty tego.
Napisany 24 wrzesień 2007 - 20:01
MOBILE |IBM THINKPAD R51 |
Napisany 24 wrzesień 2007 - 20:55
Napisany 24 wrzesień 2007 - 20:59
Nie będę pisać "krok po kroku", komputer wymaga czasem pomyślenia, jeśli używasz go od ponad roku a jedyne co potrafisz zrobić na nim to włączyć film, empetrójke i zalogować się na naszą klasę to oddaj go biednym, są ludzie, którzy wykorzystają go lepiej. Nie lubię dzieci neostrady, nie lubię jak na końcu zdania oznamiającego stawiasz "????", nie znoszę jak odpowiedź na Twoje pytanie, dokładnie tak jak je zadałeś, wpisana w google, daje odpowiedz w pierwszym linku. Nie odpowiem na pytanie jeśli nie jesteś w stanie określić czego chcesz i jaki posiadasz sprzęt. Nie ośmieszaj się swoją sygnaturka i wypisywaniem w niej wszystkiego [ z błędami w języku angielskim i polskim ], co posiadasz w pokoju czy domu, nas to naprawdę nie obchodzi, że masz 2 laptopy z celeronem, wieże daewoo i telewizor marki Zyzol. Jeśli musisz, wpisz tam sprzęt warty tego.
Napisany 24 wrzesień 2007 - 22:09
Napisany 25 wrzesień 2007 - 08:29
moze to jednak cos z dyskiem twardym? a z kolei jezeli to dysk twardy padl to czy swiecilaby sie lampka od dysku twardego?
Napisany 25 wrzesień 2007 - 09:16
Napisany 25 wrzesień 2007 - 09:52
piochu_wita, o 25-09-2007, 10:16, powiedział:
Nie startuje. Gdyby startowal to wogole bym nie zakladal tego tematu:/ Tak na to patrzac to moze byc wszystko. Chyba po prostu zarzadam od sprzedajacego zwrotu pieniedzy!
Napisany 25 wrzesień 2007 - 20:45
Napisany 25 wrzesień 2007 - 22:28
mspider86, o 25-09-2007, 10:52, powiedział:
Wyciągnij twardziela i zobacz czy wstanie.
Napisany 26 wrzesień 2007 - 09:54
Napisany 12 listopad 2007 - 12:07
TroY, o 25-09-2007, 21:45, powiedział:
mam dokladnie to samo. jakos sie z tym uporales?
Napisany 25 czerwiec 2009 - 14:21
TroY, o 25-09-2007, 20:45, powiedział:
Odświeżę temat! U mnie dzisiaj wystąpił ten problem! może ktoś wie jak sobie z tym poradzić ? Co jest grane ?
#19 GośćAgata_*
Napisany 22 sierpień 2011 - 13:43
Asus K53SJ-SX017V W7HP i chyba się posuł ponieważ wczoraj gdy go używałam nagle się zawiesił i nic nie działało aaa.. a w dodatku jak przytrzymałam dłużej przycisk włączenie to laptop wyłączył się . chcialam go włączyć ponownie i tylko zapaliły się lampeczki dolne czyli tam kłódka, bateria .. i ta która pokazuje czy komputer jest włończony. komputerr od wczoraj nie chce mi się włączyć a ja już nawet wyjmowałam baterie .
#20 Gośćmilosz_*
Napisany 04 wrzesień 2011 - 14:50
Prześlij ten temat: