Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: laptop compaq presario C500 - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

laptop compaq presario C500 potrzebny sterownik do dzwieku po xp Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   soltys115 Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 07 marzec 2007 - 17:10

Witam wszytkich!
Zakupilem laptopa compaqa C500 presario za granica.Mialem system Vista, zmienilem na xp profesional.Niestety nie moge znalezc sterow do dzwieku.Zainstalowalem Sandre, Everesta aby zobaczyc jaka jest karta dzwiekowa i plyta glowna...wiec nazwy plyty nie podaje program, natomiast karty tak: Intel 82801 GBM ICH-7 High Definition Audio Controler[A-1]
Odwiedzilem stronke producenta Compaqa i Intela sciagalem sterowniki ale niestety nie dzialaja.Czy ktos jest w stanie mi pomoc..bede bardzo wdzieczny.
Bez dzwieku laptop jest bezuzyteczny:(
Pozdrawiam serdecznie....dawid

#2 Użytkownik jest niedostępny   kicay_pl Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 08 lipiec 2007 - 12:11

Może tutaj coś znajdziesz ...
HP
lub tu
HP2
Mam jedno pytanie czy mimo tego ze dysk w tym modelu jest na sata instalacja XP poszła Ci bez problemu ??

soltys115, o 07-03-2007, 17:10, powiedział:

Witam wszytkich!
Zakupilem laptopa compaqa C500 presario za granica.Mialem system Vista, zmienilem na xp profesional.Niestety nie moge znalezc sterow do dzwieku.Zainstalowalem Sandre, Everesta aby zobaczyc jaka jest karta dzwiekowa i plyta glowna...wiec nazwy plyty nie podaje program, natomiast karty tak: Intel 82801 GBM ICH-7 High Definition Audio Controler[A-1]
Odwiedzilem stronke producenta Compaqa i Intela sciagalem sterowniki ale niestety nie dzialaja.Czy ktos jest w stanie mi pomoc..bede bardzo wdzieczny.
Bez dzwieku laptop jest bezuzyteczny:(
Pozdrawiam serdecznie....dawid
<{POST_SNAPBACK}>

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1