Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Kurs angielskiego online - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Kurs angielskiego online Czy znacie jakieś fajne, darmowe i wypróbowane kursy angielskiego onli Oceń temat: -----

#1 Gośćxxmaroo_*

• Grupa: Goście

Napisany 05 styczeń 2012 - 18:23

Czy znacie jakieś fajne, darmowe i wypróbowane kursy angielskiego onlie (ew. mało płatne)

#2 Użytkownik jest niedostępny   supremecom Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 10 styczeń 2012 - 16:22

Hej,

http://www.bbc.co.uk...earningenglish/

Najlepszy kurs online jaki znam.
Do tego ściagnij itunes, i w podcastach pod zakładką education masz language courses i tam sporo podcastów do nauki ang. Nie musisz mieć urządzeń apple do tych podcastów. I spokojnie można wrzucić to później na mp3.
pozdro

#3 Użytkownik jest niedostępny   dracon Ikona

• Kandydat
  • PipPip

Napisany 09 marzec 2012 - 11:06

Ja słyszałem jeszcze o czymś takim jak english-by-phone, rozmowy przez skype z native speakerami.

#4 Użytkownik jest niedostępny   it-spleen Ikona

• Bywalec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderatorzy lokalni

Napisany 09 marzec 2012 - 12:59

Była taka oferta na zakupach grupowych. Ktoś mi opowiadał, że całkiem to fajnie w praktyce wychodzi:)
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064

nowoczesne meble kuchenne warszawa pruszków | szafy pruszków warszawa | akademia poziomkowa

#5 Użytkownik jest niedostępny   dracon Ikona

• Kandydat
  • PipPip

Napisany 17 kwiecień 2012 - 12:56

Z tego co wiem to można się tam spróbować na darmowej rozmowie testowej. Znajomy mi już o tym w styczniu mówił, a ja się zabieram do zapisy już ze dwa miesiące :P. Tak to już jest, tyle fajnych rzeczy w internecie się czasami pojawia, a zaganiany człowiek mimo, iż się o tym dowiaduje to trzyma gdzieś w zakamarkach pamięci i później zapomina, by to zrobić czy sprawdzić..

#6 Użytkownik jest niedostępny   it-spleen Ikona

• Bywalec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderatorzy lokalni

Napisany 18 kwiecień 2012 - 10:42

Dokładnie tak. A za pół roku oferta/przedmiot okazuje się być już nieaktualnym. Gdyby można było mieć przynajmniej 5h dodatkowe podczas dnia na spełnianie swoich marzeń i pragnień. Było by perfekcyjnie. Sorry za off topa:), ale mnie natknęło:)
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064

nowoczesne meble kuchenne warszawa pruszków | szafy pruszków warszawa | akademia poziomkowa

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1