Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Księgowość internetowa w szybkafaktura.pl - ktoś korzystał? - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Księgowość internetowa w szybkafaktura.pl - ktoś korzystał? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   anulka1 Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 02 czerwiec 2010 - 13:06

Czekam na opinie użytkowników programu szybkafaktura.pl - napiszcie jak Wam się pracuje na tym programie i czy warto się nim zainteresować? Zastanawiam sie nad tą możliwością darmowego przetestowania, ale czy warto?

#2 Użytkownik jest niedostępny   blondas Ikona

• Adept
  • Pip

Napisany 08 lipiec 2010 - 21:00

Pytasz czy warto się nim zainteresować a nie piszesz czego szukasz? Nikt tu nie zna Twoich potrzeb to skąd możemy wiedzieć czy program Ci się przyda czy nie? Powiem krótko - jak program mozna przetestowac za darmo to po co się pytasz czy warto- testuj i już. Dowiesz się czy było warto:) Znam szybkąfakturę ze słyszenia tylko, bo siostra się nim wspomaga. Prowadzi mała firmę i jest na kpir, ale chyba zadowolona, bo nie narzeka i radzi sobie nieźle, a do geniuszy ze scisłych nie nalezy

#3 Użytkownik jest niedostępny   jolkaz Ikona

• Adept
  • Pip

Napisany 26 lipiec 2010 - 17:35

Ja pracuję na programie szybkafaktura.pl - mogę tylko polecić. Przetestuj go sobie, warto

#4 Użytkownik jest niedostępny   sofik Ikona

• Początkujący
  • PipPipPip

Napisany 24 sierpień 2011 - 17:33

Teraz jest już co najmniej kilka firm, które oferują tego typu usługi. Zerknij sobie na aktualne porównanie - księgowość internetowa. Z mojego doświadczenia wynika, że naprawdę warto, bo wszystko jest pod ręką, a kosztuje mniej niż standardowe usługi księgowe.

#5 Gośćambitny_gość_*

• Grupa: Goście

Napisany 29 grudzień 2011 - 15:05

Fajny program ,można polecać
no i stale się rozwija
teraz na partnera ma Microsoft i Alior Bank, zrobili razem taki produkt dla małych firm Wirtualne Biuro w którym masz całą game programów do prowadzenia firmy razem z officem Microsoftu i szybkafakturą
Mnie przekonują

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1