Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Kopiowanie i wklejanie tabel w word MS Office 2007 - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Kopiowanie i wklejanie tabel w word MS Office 2007 Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   szara Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 16 styczeń 2010 - 10:09

Witam :)
Mam mały problem, otóż od niedawna mam zainstalowanego Offica 2007 i nie radze sobie z nim :( Gdy wklejam tabelke z jednego dokumentu Word'a do drugiego to samoczynnie zmieniają mi się rozmiary tabeli, wielkość liter i nie mogę sobie z tym za nic poradzić :( Znalazłam jakieś opcje do wklejania "specjalnie" ale po takim wklejaniu nie da mi się tych tabel edytować :(
Proszę Was bardzo, jak wiecie co mogę zrobić to pomóżcie.... :)
z góry wilekie dzięki :)

#2 Użytkownik jest niedostępny   Koziorozec Ikona

• Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 19 styczeń 2010 - 01:36

Hm, zastanawiam się jak to możliwe, bo u mnie w dokumencie stworzonym w Wordzie 2007 - tabelka kopiuje się bez problemu do innego dokumentu w Wordzie 2007.

Być może problem występuje przy kopiowaniu tabelki z dokumentu Worda 2003 do Worda 2007?
Napisz, czy to taka sytuacja.

A może Ty kopiujesz tabelki w formacie HTML, tzn. wstawiasz do dokumentu Worda wcześniej skopiowane tabelki z Internetu?
Zadając pytanie w poście napisz CO chcesz zrobić, a nie JAK - to ułatwi znalezienie rozwiązania!

Dołącz do swojego postu plik z przykładowymi REPREZENTACYJNYMI danymi, na których będzie można sprawdzić rozwiązanie.
Opisz wszystkie warunki i zależności.
Bazę Accessa należy skompaktować (menu Narzędzia->Narzędzia bazy danych->Kompaktuj i napraw bazę danych).

Koziorozec pomógł Ci w życiu? ;) - odwdzięcz się odpowiednim komentarzem w jego Profilu.

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1