Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Koniec Google Wave - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert NetCenter Solution odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania informacji na tematy z zakresu funkcjonowania w świecie social media, czyli Facebook, Blip, Nasza-Klasa, Twitter, Grono, Goldenline, Fotka i inne. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

Koniec Google Wave

#1 Użytkownik jest niedostępny   boberek88 Ikona

• mów mi Bober
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 05 sierpień 2010 - 14:51

Dla mnie to najważniejszy news z branży dnia dzisiejszego - to co na początku zapowiadało się rewolucyjnie, czyli projekt zwany Google Wave nie będzie nadal rozwijany.

"Wave nie zostało przyjęte przez użytkowników tak jak tego oczekiwaliśmy"

To oczywiście niejedyny "niewypał" firmy z Mountain View, ale gigant może sobie na to pozwolić. Według mnie przykład Wave pokazuje, że społeczność internetowa nie jest gotowa lub po prostu nie chcę jeszcze wszystkomających kombajnów (pewnie niektóre przyzwyczajenia są zbyt silne). Używaliście? Macie jakieś zdanie na ten temat?

Więcej w serwisie IDG.pl.
www.StaryGolf.eu

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1