Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Komputer się wyłącza podczas pobierania plików - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert Microsoftu odpowiada..." służy do uzyskiwania pomocy dotyczącej systemów operacyjnych Microsoft Windows . Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych, szczególnie pytań odnośnie instalacji, konfiguracji czy użytkowania. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.
Ekspert Microsoftu będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni.
Dyżury eksperta będą odbywały się w każdy piątek, w godzinach 11:00-13:00.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Komputer się wyłącza podczas pobierania plików Oceń temat: -----

• Grupa: Goście

Napisany 17 listopad 2008 - 09:06

Witam. Mam taki problem, że gdy zechce mi się coś pobrać z neta, mój komputer ponownie się uruchamia. Po prostu, daje pobierz, zaczyna się ściągać przez jakieś 2 sekundy, następnie wyłączają się wszystkie aplikacje i komputer się ponownie uruchamia. Mam przeglądarkę Mozilla Firefox, ale na IE jest to samo :/. Powodem tego jest chyba to, że kiedyś podczas pobierania wyskoczyło mi jakieś okno, tam dałem żeby nie pytało ponownie i od tego momentu mam kaszane. Proszę was bardzo o pomoc, gdyż jest to bardzo uciążliwe.

Dziękuję z góry i pozdrawiam :)

#2 Użytkownik jest niedostępny   ms_piotrs Ikona

• Ekspert Microsoftu
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa: Ekspert

Napisany 18 listopad 2008 - 14:41

Zacznij od przywracania systemu do czasu, kiedy wszytko było ok., jeśli nie pomoże podaj informacje o wersji systemu oraz urządzeniach i rodzaju podłączenie do Internetu.
Piotr Sztuk
Kierownik Zespołu Pomocy Technicznej Professional
MCP, MCDST, MCSA, MCSE
Pomoc Techniczna Microsoft
http://support.microsoft.com

Serdecznie zapraszam do zadawania pytań na polskim forum Microsoft Answers http://answers.micro...pl/default.aspx :) na których codziennie odpowiadają nasi specjaliści.

#3 GośćIloveodream_*

• Grupa: Goście

Ikona postu  Napisany 19 grudzień 2011 - 17:29

też mam tak. pozyczyłam laptopa od wujka, i niestety nie mogę ściągnąć gg ani innej przeglądarki, a stara nie uruchania YT. :(

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1