Forfax, o 31 marzec 2010 - 22:57, powiedział:
Bez przesady, nie tak wszyscy. Testy od około roku dość pochlebnie wyrażają się o Pandzie, a ludzie powoli pozbywają się stereotypowego myślenia - Panda = powolne. Sam zresztą musiałem się swego czasu pozbyć tego skojarzenia 
W dalszym ciągu nie wiem, czy mówicie o komercyjnej Pandzie, czy o darmowej Panda Cloud?
Forfax, o 30 marzec 2010 - 15:55, powiedział:
Ja? Z sieci akademickiej
Średnio 20 prób wejścia do systemu różnego rodzaju malware dziennie. Do tego czasami przy okazji śmigania po sieci coś spróbuje wejść "nadprogramowo". Co jakiś czas kontrolnie sprawdzam logi i póki co czysto.
A co do skuteczności, to dla przykładu : Test długoterminowy - chociaż wiaodmo, że testy z przymrużeniem oka troszkę, ale to nie jedyny test z podobnym wynikiem.
A co do skuteczności, to dla przykładu : Test długoterminowy - chociaż wiaodmo, że testy z przymrużeniem oka troszkę, ale to nie jedyny test z podobnym wynikiem.
A sieć akademicka nie jest za NATem? Tzn. masz zewnętrzne IP?
Jaki wniosek z wyników testów? Z tego co ja widzę to wyniki są na podobnym poziomie, czyli jest tak jak pisałem-programy w gruncie rzeczy mają porównywalną skuteczność.
Szkoda, że jak robią testy to nie uwzględniają mks_vira :/. Ostatnie dyskusje na temat tego programu dotyczyły wersji 2k7..

Zaloguj się

Ten temat jest zamknięty