Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Firefox thunderbird import danytch - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

Firefox thunderbird import danytch

#1 Użytkownik jest niedostępny   kensaj Ikona

• Kandydat
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 10 listopad 2009 - 08:50

Witam

mam problem gdyz pare dni temu zrobilem formata i gdy instaluje teraz FF i TB nie mam danych (zakladek) zapomnialem eksportowac danych ale przegralem z program filsow cala zawartosc + w TB katalog z zapisanymi danymi . teraz mam problem bo nie wiem jak je spowrotem zainmportowac do programu . prosze o pomoc z gory thx

Jeszcze jedno pytanie do nowego FF czy znaczek nowa karta mozna przeciagnac jakas na pasek ? bo probuje i nic z tego ;/

#2 Użytkownik jest niedostępny   Tomasz Kuik Ikona

• Ekspert TotalSafe
  • Pip
  • Grupa: Ekspert

Napisany 16 listopad 2009 - 13:39

Witam,
Podany temat nie dotyczy backupu online i przypuszczam, że znalazł się tu przez pomyłkę. Proszę odszukać odpowiednie forum i z pewnością będzie tam odpowiedź na postawione pytania.

Pozdrawiam
Tomek

Zobacz postkensaj, o 10-11-2009, 8:50, powiedział:

Witam

mam problem gdyz pare dni temu zrobilem formata i gdy instaluje teraz FF i TB nie mam danych (zakladek) zapomnialem eksportowac danych ale przegralem z program filsow cala zawartosc + w TB katalog z zapisanymi danymi . teraz mam problem bo nie wiem jak je spowrotem zainmportowac do programu . prosze o pomoc z gory thx

Jeszcze jedno pytanie do nowego FF czy znaczek nowa karta mozna przeciagnac jakas na pasek ? bo probuje i nic z tego ;/

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1