Strona 1 z 1
Facebook zmienia kobiety w prześladowczynie?
|
Napisany 17 marzec 2011 - 16:18
Napisany 17 marzec 2011 - 16:42
Pedofile są źli, oszukują dzieci i je potem gwałcą, czy internet daje im taką możliwość ?
Złodzieje kradną, czy internet daje im taką możliwość ?
Takich pytań można by zadawać w nieskończoność i na większość odpowiedzieć można "tak".
A twarzo-książkę zostawmy w spokoju, nie ma znaczenia jaki to serwis, jak ktoś będzie chciał zrobić innemu przykrość to ją zrobi.
ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną,
ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną,
Ludzie giną!
Napisany 17 marzec 2011 - 19:07
ze znajomymi mozna sie spotkac bez planowania spoatkania na fb czy nk
wystarczy tel, gg czy inny komunikator
Napisany 17 marzec 2011 - 19:47
Co do portali społecznościowych, to tak jak nazwa wskazuje są społecznościowe, tzn. są tam wszyscy. Do wyboru do koloru. Są jednak jednostki, którym obnażanie się przed innymi się nie podoba i w tym gronie jestem ja i z tego co przeczytałem wyżej bucu też.
Ludzie giną!
Napisany 17 marzec 2011 - 20:14
na facebook byłem ze 2 razy w życiu nie wiem jak tam jest
ALE
Facebook zmienia kobiety ? Nie prawda. Nie zmienia nikogo.
Takie zrzucanie winy itp.
Tak samo jak jakiś gówniarz w Ameryce zastrzeli znajomych to odrazu podczepią do niego wersję ,ze chciał się poczuć jak w GTA. Tak jest łatwiej wytłumaczyć
jakim trzebaby być psycholem ,ze załatwic ludzi w realu!! Napewno nie jest to spowodowane grą czy serwisem ,ale zrytą banią od dziecka
CPU - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 3400 MHz + Karakorum + Diamond IC7 Carat
GPU - Gigabyte GTX 560 1 GB
RAM - GoodRam PRO 1066 MHZ 2 x 2 GB
HDD - WD CAVIAR BLACK 640 GB
PSU - OCZ ModXStream 600 W
RESZTA - CM ELITE 333 + Samsung SH 223 L + BENQ BL2400PT + 3 x Xthermal BTF PRO + NETIA SPOT + Microlab SOLO 6 C + WIN 7 HOME PREMIUM X64
Napisany 17 marzec 2011 - 20:28
a facebook, nawet nie wiem jak wyglada, postanowilem nie zakladac tam konta, gdzy to wszystko jest psa warte
Napisany 17 marzec 2011 - 20:34
Ale artykuł rzeczywiście słaby....
Napisany 17 marzec 2011 - 20:59
To jak żyjemy, to co robimy kształtuje nasz mózg - cecha przystosowawcza ludzi - Czytanie książek pozwala kształtować ośrodki mowy, pamięci oraz emocji w mózgu, a skoro książki kształtują nasz mózg (fizycznie), to najprawdopodobniej gry również to robią (badania w tym zakresie jeszcze nie zostały opublikowane) jako, że graniu towarzyszą emocje.
Najprostszym przykładem który myślę, że wszyscy potwierdzą jest umiejętność czytania. Rodzimy się nie umiejąc czytać, idziemy do szkoły tam nas tego uczą, z każdą kolejną książką czytanie jest coraz prostsze oraz potrafimy czytać szybciej. Podczas czytania nasz mózg aby lepiej sobie z tym radzić tworzy kolejne połączenia nerwowe łącząc odpowiednie ośrodki mózgu aby nam się czytało lepiej, szybciej. Gdy dochodzi w naszym mózgu do udaru, część tkanek przestaje dostawać tlen i obumiera - nasze połączenia nerwowe zniknęły - Po udarze bardzo często musimy się uczyć czytać czy pisać na nowo.
Jeśli pomimo tego, że połączenia neuronowe zostały uszkodzone, nauczymy się czytać, oznacza to, że zostały stworzone nowe połączania - a więc mózg zmienił się fizycznie.
Tak więc "zryta bania" u dziecka może być efektem grania w gta, a mówiąc "zryta" mam na myśli dosłownie "zryty" mózg...
Ludzie giną!
Napisany 17 marzec 2011 - 21:08
Myślę ze to na serio tylko głupie tłumaczenie mediów ,że " zabił bo chciał sie poczuc jak bohater GTA ". Psychol od dziecka. Gra nie zmieniła by tak młodego człowieka w niewiadomo co żeby w wieku 15 lat domyślił sie zastrzelenia kogoś. Zresztą cholera wie ... " dziwny jest ten świat "
RESZTA - CM ELITE 333 + Samsung SH 223 L + BENQ BL2400PT + 3 x Xthermal BTF PRO + NETIA SPOT + Microlab SOLO 6 C + WIN 7 HOME PREMIUM X64
Napisany 17 marzec 2011 - 21:49
Ludzie giną!
Napisany 17 marzec 2011 - 21:54
BTW ładny OT sie robi
Napisany 17 marzec 2011 - 22:57
Ludzie giną!
Napisany 18 marzec 2011 - 08:52
Prześlij ten temat:
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników
Reklama
|
|

Zaloguj się

Ten temat jest zamknięty