Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: ESET NOD32 Antivirus - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Antywirusy: Ekspert Dagma odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania informacji na temat antywirusowej, oraz programów antywirusowych firmy Dagma. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Uwaga! Wszelkie prośby o sprawdzenie loga prosimy publikować w dziale: Bezpieczeństwo komputera i sieci. Jeśli zostaną zamieszczone tutaj, to będą usuwane.

Ekspert z Dagmy będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szansę ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

ESET NOD32 Antivirus Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   yoelo Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 04 luty 2010 - 16:19

Mam taki problem. Wygasła mi licencja antywirusa i chcę go usunąc a nie bardzo mogę. Kiedy usuwam folder z programem pojawia się błąd, próbowałam też przez Revo Unistaller ale nic. Program uruchamia mi się przy starcie ale gdy wchodzilam w panel sterowania i próbowałam coś tam zmienić to również wyskakuje okienko z błędem.

#2 Użytkownik jest niedostępny   Demerzel Ikona

• Bywalec
  • PipPipPipPipPip

Napisany 04 luty 2010 - 16:24

Konkrety, z jakim błędem? Próbowałaś odaj/usuń systemu? EST przypadkiem niema własnego de-instalatora?

#3 Użytkownik jest niedostępny   yoelo Ikona

• Adept
  • Pip

Napisany 04 luty 2010 - 16:40

Więc chyba raczej nie ma własnego deinstalatora ja przynajmniej nie odnalazlam. co do tych bledów to np. przy tym panelu sterowania 'Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono MSIMG32'. gdy usuwam folder to odmowa dostępu Sprawdź czy dysk nie jest chroniony przed zapisem lub aktualnie używany.. a nie jest

#4 Użytkownik jest niedostępny   Demerzel Ikona

• Bywalec
  • PipPipPipPipPip

Napisany 04 luty 2010 - 16:53

Cóż dlatego wole Linuksa...
Spróbuj od tyłu, ;) uruchom instalator EST i zobacz co da się zrobić. Może zrobi instalacje/naprawę instalacji i będzie ok.

#5 Użytkownik jest niedostępny   Raven555 Ikona

• Entuzjasta
  • PipPipPipPipPipPipPip

Napisany 04 luty 2010 - 16:57

Skorzystaj z tego softu----->> http://kb.eset.com/esetkb/index?page=conte...V&actp=LIST
Dodaj obrazek

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1