Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Epson SX115 problem z komunikacją - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Forum "Ekspert Black Point odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania pomocy dotyczącej materiałów eksploatacyjnych. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Eksperci będą odpowiadali na Wasze pytania 2 razy w tygodniu, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szanse ekspertom na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Epson SX115 problem z komunikacją Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Michu112 Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 11 listopad 2010 - 20:24

Witam. Posiadam drukarkę Epson sx115. Oryginalne tusze się już skończyły więc kupiłem te zestawy regenerujące z allegro. Wszystko było ok, nie raz już napełniałem i było wszystko dobrze, a teraz tusze się pokończyły, nabiłem kartridże i teraz jest problem. Gdy podłącze drukarkę do komputera i chcę coś wydrukować, czy wyczyścić głowice i ciągle wyskakuje komunikat błąd komunikacji i nie da rady drukować. Podczesz kserowania jest ok, ale jak podepnę do komputera to jest ten błąd właśnie. Bardzo proszę o pomoc co z tym zrobić, próbowałem już przeinstalowywać ten program Epsona itd i nic się nie zmienia.

#2 Użytkownik jest niedostępny   repylek Ikona

• Very Lazy Cat
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Zobacz galerię
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 11 listopad 2010 - 20:48

Zajrzyj do FAQ

szuka problemu : łaczność 2-stronna
Linkman M-24

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1