Strona 1 z 1
epam it kraków - ktoś coś słyszał? - ktoś coś słyszał?
|
Napisany 08 luty 2012 - 19:45
Napisany 09 luty 2012 - 10:34
Napisany 09 luty 2012 - 11:14
Napisany 12 luty 2012 - 18:13
najciekawszy fragment:
Rubryka 8. Kapitał spółki
1. Wysokość kapitału zakładowego 5000,00 ZŁ
jak dla mnie pachnie firma krzakiem
Napisany 15 luty 2012 - 20:26
EPAM Systems to międzynarodowa firma zajmująca się prowadzeniem i wdrażaniem projektów IT dla klientów z całego świata. Firma działa na rynkach międzynarodowych od prawie dwóch dekad. Innowacyjne i wysokiej jakości rozwiązania IT powstają przy udziale najlepszych specjalistów z branży.
EPAM Systems ma swoje siedziby na całym świecie, a od 2011 również w Krakowie, gdzie wspierać będzie m.in.: największych graczy z branży finansowej realizując dla nich najnowsze projekty IT.
Główna siedziba firmy znajduje się w Filadelfii, USA. EPAM Systems to lider w outsourcingu usług informatycznych we Wschodniej i Centralnej Europie. Na całym świecie zatrudnia obecnie ponad 8500 pracowników, m.in.: w Rosji, Wielkiej Brytanii, Armenii, Kazachstanie, na Ukrainie, Białorusi i Węgrzech (w 34 krajach i w 15 językach).
Największe centrum rozwoju firmy znajduje się w Mińsku na Białorusi gdzie zatrudnionych jest ok. 2200 pracowników. Na całym świecie prowadzimy setki projektów IT dla globalnych klientów, głównie z USA i Europy.
EPAM Systems… Tu nie ma pracy, tu jest kariera
Kurczę darujmy sobie skoro ponad 8500 pracowników no to nie mało. Szczerze zainteresowała mneit ta firma ponieważ pod własną firmą dostałem lizaka z ofertą pracy do EPAM a fakt faktem mało sie o EPAMie na forach pisze a Tu jak znalazłem taką dyskusję to chcę sie właczyć, bo od 5 lat pracuję jako programista. Wcześniej sam sie bawiłem i pisalem różne programiki w róznych językach. W sumie nie ważne gdzie teraz pracuję ale chciałem się czegoś o nich dowiedzieć. Skoro rekrutują to pewnie złoże u nich aplikację ale też pytam was czy nie mieliście kiedyś z nimi doczynienia ?
Napisany 21 luty 2012 - 10:26
Ciezko powiedziec ilu pracownikow zatrudnia ta firma, na jednej ze stron pisza ze 6500 ty podajesz 8500 to dosyc spora roznica,. Jak poszperalam troche wiecej w internecie to okazuje sie ze firma ma swoje upadki i wzloty, wiecej tych upadkow gdzie ratuja sie sporymi zwolnieniami, a mi sie usmiecha sie wyladowac po miesiacu znow na rynku pracy w tym momencie, wiec praca u nich wiaze sie ze sporym ryzykiem.
Kapital zakladowy tez nie zacheca, 5000 tys zl pewnie ledwie starcza na pokrycie kosztow biura...no i fakt ze firma w duzej mierze prowadzi interesy na Bialorusi tez nie gra na ich korzysc...
Napisany 21 luty 2012 - 12:55
Napisany 12 marzec 2012 - 12:02
Napisany 13 marzec 2012 - 09:49
Napisany 30 marzec 2012 - 06:42
Napisany 06 kwiecień 2012 - 13:05
Napisany 10 kwiecień 2012 - 14:11
Prześlij ten temat: