- czy znacie jakieś nowe,warte włączenia gry? Chodzi mi o różne typy z wyjątkami:
- turówek (nie lubię ich jak nie wiem co xD)
- przygodowych (znudziły mi się Mysty itd.)
- logicznych (no przecież są wakacje xD)
- powiązanych z tańczeniem,śpiewaniem,klikaniem nutek itd.
Interesują mnie strategie,bezmózgie strzelanki,rpgi,symulatory (oprócz Simsów itd.,chodzi o symulatory lotu itd.)i wyścigi.Nie chcę aby ktoś tu pisał o Tibii,Metinie,The Crims i innych grach polegających na wyłudzeniu ode mnie bynajmniej nie wirtualnych złociszy za jakieś tandetne bronie, NIE mam zamiaru płacić za grę której i tak nie wygram/ nie przejdę/ nie zostanę najważniejszym graczem
4gb ram
Core 2 Duo 2.66
Msi Neo2 p 35
Radeon HD 3850 512MB 256 Bit
Chieftec 450W
Już grałem: Wiedźmin; AoE 3 ze wszystkimi dodatkami; Gothici 1,2,2 NC,3; NFSy do Pro Streeta (nie grałem); GTA 1-San Andreas; HoI 1,2,DoomsDay,Armagedon; IŁ 2 FB,AEP,BoE; CoD 1,2; MoH AS,Airborne; EE III ; Icy Tower itd. Mam nadzieje że coś mi doradzicie Pozdro
-------------------------------------------------------------------------------------
W związku ze stworzeniem głównego tematu o najlepszych i najnowszych grach pomyślałem, że ten temat mógłby służyć do dyskusji. Jeśli macie jakieś propozycje związane ze zmianą to piszcie w tym temacie.
Tutaj jest główny temat:
TOP Gry 07/08 – czyli w co warto zagrać.
Ten post był edytowany przez jasiopatryk dnia: 23 listopad 2008 - 13:25
Powód edycji: Stworzenie tematu do dyskusji - JasioPatryk

Zaloguj się