Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Dlaczego mam brak ikonki w trayu - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Antywirusy: Ekspert Dagma odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania informacji na temat antywirusowej, oraz programów antywirusowych firmy Dagma. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Uwaga! Wszelkie prośby o sprawdzenie loga prosimy publikować w dziale: Bezpieczeństwo komputera i sieci. Jeśli zostaną zamieszczone tutaj, to będą usuwane.

Ekspert z Dagmy będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szansę ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

Dlaczego mam brak ikonki w trayu Eset Smart Security nie ładuje ikonki Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   andreas12 Ikona

• Uczestnik
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 23 listopad 2009 - 14:35

Witam. Zainstalowałem 90 dniową wersję Eset Smart Security 4 w wersji 4.0.467. Po uruchomieniu systemu Windows XP uruchamia mi się Eset ale nie jest on widoczny w traju a jest włączony. Aktualizuje się normalnie zapora również działa ale denerwuje mnie ta sytuacja że nie jest widoczny.
AMD Athlon 4200 AM2 Core Duo,Gigabyte M55S-S3 AM2 1394,2x1024DDR2 800 A-Data,Asus GF8600GT 256MB PCI-e, 320GB Barracuda SATA II NCQ 16MB,Windows XP Home SP3

#2 Użytkownik jest niedostępny   bioevo Ikona

• Kandydat
  • PipPip

Napisany 16 grudzień 2009 - 21:56

też raz tak miałem, po przeinstalowaniu wszystko było ok

#3 Użytkownik jest niedostępny   andreas12 Ikona

• Uczestnik
  • PipPipPipPip

Napisany 17 grudzień 2009 - 09:58

Zobacz postbioevo, o 16-12-2009, 21:56, powiedział:

też raz tak miałem, po przeinstalowaniu wszystko było ok

Witam dzięki za zainteresowanie moim problemem. Przeinstalowałem aplikację do najnowszej wersji ale to i tak nie pomogło. Uruchamiając system raz mam ją raz nie. Już się przyzwyczaiłem bo Eset działa i aktualizuje się czyli chroni system nawet bez ikonki w trayu.
AMD Athlon 4200 AM2 Core Duo,Gigabyte M55S-S3 AM2 1394,2x1024DDR2 800 A-Data,Asus GF8600GT 256MB PCI-e, 320GB Barracuda SATA II NCQ 16MB,Windows XP Home SP3

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1