Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Di-524 Ver:B4, Ver:2.04 reanimacja? - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert D-Link odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania pomocy na temat technologii sieciowych, sieci bezprzewodowych i cyfrowego domu. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych, szczególnie pytań odnośnie budowy sieci i problemów z nimi związanych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Ekspert D-Link będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szansę ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Di-524 Ver:B4, Ver:2.04 reanimacja? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   TakiTam01 Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 31 styczeń 2012 - 15:34

Witam. zachciało mi się aktualizować soft w tym ruterku,ale nie pomyślałem,żeby podpiąć kabelek i próbowałem zrobić to przez wi-fi! hehehe Efektem tego jest oczywiście nie działający ruter Power-świeci,Status mryga,a WLAN- wolno miga. Moje pytanie brzmi, czy jest jeszcze szansa na reanimację tego ruterka?

Dodam,że przez kabel i wi-fi nie mogę się do niego zalogować. :-(

#2 Użytkownik jest niedostępny   D-Link Polska Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Ekspert

Napisany 14 luty 2012 - 11:12

Witamy,

proszę spróbować pobrać poniższy plik i już na połączeniu kablowym i na statycznym adresie (z sieci 192.168.0.xxx) spróbować wgrać firmware, zgodnie z instrukcją załączoną w pliku pdf.

http://dl.dropbox.co...RE_Recovery.zip

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1