Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: Cyfra to zlodzieje ! - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open
  • (4 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Cyfra to zlodzieje !

#61 Użytkownik jest niedostępny   it-spleen Ikona

• Bywalec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderatorzy lokalni

Napisany 30 listopad 2011 - 15:32

ludzie ../public/style_emoticons/default/excl.gif! uwazajcie na domokrazcow z cyfry+.ladnie gadaja,aby osiagnac swoj cel. potem zostaje sie z reka w nocniku .teraz placze i place

Domokrążcy zarówno z N, Polsatu, Cyfru oraz innych branż zawsze opowiadali i będą opowiadali niestworzone historie, żeby 'tylko sprzedać'. Sposób, prosić ich o zgodę na nagranie całego spotkania:) Wyciągnąć kamerkę i nagrywać:)

Gośćnicknolte_* - mądrze mówi. Popieram w 100%;)

T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064

nowoczesne meble kuchenne warszawa pruszków | szafy pruszków warszawa | akademia poziomkowa

#62 GośćZenek_*

• Grupa: Goście

Napisany 12 grudzień 2011 - 18:42

Witam

Nigdy nie zawierajcie umowy Cyfrą ani z polsatem Chociaż polsat jest bardziej mało kompetentny ale Cyfra to CH....ni Krętacze, jak już z nimi zaczniecie to nie skończycie. najpierw podwyższanie abonamentu, bez prawnie oczywiście, potem brak możliwości zerwania umowy, nawet jak się zakończy okres jej trwania. A to się okaże że na wypowiedzeniu nie było podpisu, a to że błąd w numerze abonenta, a może w nazwie? czy ewentualnie zła faza księżyca nie sprzyjająca. jak już ktoś się u nich wkopał w umowe to trzymajcie wszystkie dokumenty, jak zawarta telefonicznie to żądajcie koniecznie kopi NAGRANIA. Bo jak nie to się zacznie ,wezwania do zapłaty, straszenie sądem windykacją a na koniec przekażą sprawę do Kruka i bedą was nękać panowie bez karków.

#63 Gośćkrzysztof_*

Napisany 26 styczeń 2012 - 11:38

witam,jestem również niezadowolonym klientem,a raczej byłem do listopada kiedy to kończyła sie umowa w cyfrze +,a mianowice ta złodziejska korporacja naliczyła sobie dodatkowo abonament za listopad żeby im czasem nie brakło,a że nie zapłaciłem w terminie tych 156zł to skorzystali na tym z nawiązką i doliczyli mi kolejne 160zł (100%) za to że nie zapłaciłem w terminie,niestety takie żeczy dzieją się tylko w Polsce,i potem sie dziwić że ludzie pieniędzy nie mają jak są okradani przez głupią cyfre +,odradzam każdemu podpisanie jakiej kolwiek umowy z cyfrą +,dodam jeszcze że w okresie promocyjnym miałem do płacenia połowe tego abonamentu,lecz niestety spózniłem sie z zapłatą za abonament i znów niespodzianka,szanowna cyfra wznowiła sygnał lecz juz po normalnej cenie 178zł,czyli banda złodzieji jednym słowem,pozdrawiam

#64 Gośćbepower_*

Napisany 28 styczeń 2012 - 16:09

zgadza się tylkow moim przypadku wszystko rzeczywiście było zgodnie z umową i cennikiem który podpisałem, ale jeszcze nim dotarła pierwsza faktura, przyszło info o podwyżce i to już jest porażka. zawsze myślałem że to porządna platforma a tutaj takie rozczarowanie- nie pozostało mi nic innego tylko przesłać pocztą wypowiedzenie i pobawić się w poszukiwanie nowego dostawcy

#65 Gośćsikkorka_*

Napisany 29 styczeń 2012 - 20:07

……………………………………………………………………….
( miejscowość, dnia)
……………………………………………………
( imię i nazwisko Abonenta)

…………………………………………………….
( adres zamieszkania)

……………………………………………………
( nr umowy/nr klienta)

Canal + Cyfrowy sp.zo.o.
Al.gen. W.Sikorskiego 9
02-758 Warszawa

Wypowiedzenie umowy,

Niniejszym wypowiadam moją Umowę o Abonament z zachowaniem 3 –miesięcznego okresu wypowiedzenia.

…………………………………………………………..
( czytelny podpis Abonenta)

Prześlij ten temat:

• (4 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4