Witam serdecznie!
Ostatnio nabylem laptopa Compaq presario C500, niestety byl zainstalowany system Vista - pozbylem sie go i zainstalowalem xp profesional.Teraz nie umiem znalezc sterownikow,dopasowalem tylko do karty graficznej,ale reszta nie dziala.Potrzebowalbym stery do plyty glownej,dzieku...
Sprawdzalem na stronce producenta ale nic nie ma:(
Jezeli ktos wie co mam zrobic,to prosze o porade
Z gory dziekuje i pozdrawiam
dawid
mam ten sam problem z tym laptopem. Na viste jest wszystko a pod xp nie ma prawie nic. Spedzilem ostatnie 3 noce na poszukiwaniach sterownika do karty muzycznej i nic, Masakra normalnie! Moze ktos cos ma? Ja na ta chwile mam tylko grafe i wifi.
prawy guzik na nieznane urządzenie i masz nazwe urządzenia w okienku. kopiujesz ją i szukasz na google.pl lub walisz instalacje zaaansowana szukasz w sterach zgodnego urządzenia ( uwaga tu możesz zepsuc stery od touchpada)
mam ten sam problem z tym laptopem. Na viste jest wszystko a pod xp nie ma prawie nic. Spedzilem ostatnie 3 noce na poszukiwaniach sterownika do karty muzycznej i nic, Masakra normalnie! Moze ktos cos ma? Ja na ta chwile mam tylko grafe i wifi.
masz problemy z presario chetnie pomoge mialem na poczatku te same problemy ale u mnie dziala wszytsko nie masz dzwieku powiem ci jak go zrobic zeby byl, karta sieciowa nie dziala tez ci powiem jak ma byc napisz do mnie **********
masz problemy z presario chetnie pomoge mialem na poczatku te same problemy ale u mnie dziala wszytsko nie masz dzwieku powiem ci jak go zrobic zeby byl, karta sieciowa nie dziala tez ci powiem jak ma byc napisz do mnie **********
mam ten sam problem !
nie mogę zainstalować sterowników, tzn z HP nie pasują... czy ktoś już wie jak to zrobić ?
carlose, o 01-08-2007, 18:09, powiedział:
mam ten sam problem !
nie mogę zainstalować sterowników, tzn z HP nie pasują... czy ktoś już wie jak to zrobić ?
Pozdrawiam
TU MACIE STERY DO PRESARIO C500, MI DZIALA DOSKONALE , CHOCIAZ SA TO ZASTEPCZE ALE DZIALAJA , ZAINSTALUJCIE TE A POZNIEJ JESZCZE RAZ ZE STRONY HP , Z WIFI JUZ NIE PAMIETAM , JAKAS KOLEJNOSC ... RAZ TAK RAZ TAK ZRóBCIE , NAPEWNO SIE UDA BO MI CHODZI JUZ WIECEJ NIE POMOGę , WIEC PROSZE NIE PISAC ...CHYBA ZE PODZIEKOWANIA MILE WIDZIANE TU JEST LINK DO SCIAGNIECIA TYCH STEROWNIKóW: http://download.yous...D98B26304AD2B0A pozdrawiam!