|
Zasady forum eksperckiego
Forum "Antywirusy: Ekspert Dagma odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania informacji na temat antywirusowej, oraz programów antywirusowych firmy Dagma. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.
Uwaga! Wszelkie prośby o sprawdzenie loga prosimy publikować w dziale: Bezpieczeństwo komputera i sieci. Jeśli zostaną zamieszczone tutaj, to będą usuwane.
Ekspert z Dagmy będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szansę ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.
Życzymy owocnych spotkań!
Co pani sądzi o programie Avast??
Oceń temat:

Napisany 05 listopad 2008 - 13:52
bobibaranek, o 03-11-2008, 1:47, powiedział:
Co jest źle ze słowem "Mam" w moim poście? Mam - oznacza że go mam a dalej że nie mam żadnych zastrzeżeń.MAM GO I ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ - to ma takie znaczenie
A co do tego że ESS działa mi jak należy to sam przetestowałem. Przynajmniej nie ma jakiś skomplikowanych ustawień gdzie pół dnia siedzisz i dalej do netu wejść nie możesz. Jak sam się oparłeś na teście tylko to jednak Twoja opinia ma bardzo małą wartość. Pozdrawiam
p.s. jak masz jakieś zastrzeżenia to możesz je wypisać  ( takie to mało zrozumiałe bo nie wiadomo czy tyczy się mnie czy to Ty zadajesz pytanie sobie )
Ad.1 Pół dnia ze zwykłym firewallem i to bezskutecznie siedzi tylko skończony niedorajda,żeby nie powiedzieć lamer.ESS ma to do siebie,że jego firewall opracowany pierwszy raz przez eset jest dziurawy jak cedzak do klusek,co potwierdzają testy np.Matousec (oraz liczne grono zaawansowanych użytkowników)....Ludzie zfascynowanie ess są dlatego,że przyzwyczajono ich do bardzo dobrego nod32 v.2.7.Kupując ess mają nadzieję na jeszcze większą niezawodność a tu......testy bardzo średnie.Zgadzam się,że w VB100% po raz kolejny są nagrody lecz w innych ich nie ma.Cenię ESET,ale nie dam się omamić reklamami robokopa.
Ad.2 jak w powyższym poście,zadaję pytanie do Heńka ..... a Ty odpowiadasz na nie,więc czy Ty jesteś Heniek lamer???.........
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 05 listopad 2008 - 18:55
OpusDeiX, o 05-11-2008, 14:52, powiedział:
Ktoś widział na forum jakiegoś Heńka lamera czy OpusDeix coś pokręcił?

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 05 listopad 2008 - 23:48
Mu się wydaje że jest alfą i omegą. Jak chce mieć problemy z prawem za obrażanie i pomawianie ludzi to może niedługo je mieć.
Napisany 06 listopad 2008 - 16:16
Nie widzę tu zagrożenia łamania prawa gdyż nie wskazuję na nikogo palcem obrażając go lub odgrażając się mu. B)
Jak widzę rozemocjonowany temat zaczyna być off topik.
Dlatego nie mam zamiaru użerać się i bronić jak Bastylii swojego zdania nt. zabezp. av os/pc.
Dla mnie to możesz zainstalować nawet darmowego Gladiatora....
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
Napisany 06 listopad 2008 - 19:57
A że to wątek również o Avaście , to ciekawy teścik do poczytania : http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&am...ktory+najlepszy?
Napisany 07 listopad 2008 - 15:19
Test wiarygodny robiony przez informatyków daje zaskakujący wynik,darmowy Avast bije na łeb np.płatnego BitDefendera.
Gratulacje dla Czechów.
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 11 listopad 2008 - 20:43
OpusDeiX, o 07-11-2008, 16:19, powiedział:
Test wiarygodny robiony przez informatyków daje zaskakujący wynik,darmowy Avast bije na łeb np.płatnego BitDefendera.
Gratulacje dla Czechów.
Czyżby inne testy były robione przez praczki? treserów pcheł? sommelierów?

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 17 listopad 2008 - 17:07
Avast to szalst bez urazy ja wole Eseta nie zmula kompa działa elegancko wogole mozna o nim zapomnieć ze istnieje
Napisany 22 listopad 2008 - 10:23
haynes, o 11-11-2008, 20:43, powiedział:
Czyżby inne testy były robione przez praczki? treserów pcheł? sommelierów? 
 Przeważnie przez dziennikarzy i dziennikarki,każdy ma rodzinę i dzieci......
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 10 luty 2009 - 19:01
av comparatives to nie są bardzo miarodajne testy - tak samo jak reszta... wystarczy wziąć kilka różnych i porównać wyniki, w żadnym nie będą się pokrywać wyniki. Bo trochę przejrzałem testów i np w av nie znalazłem Pandy..
dziwne jest ten świat....
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 13 luty 2009 - 23:35
Avast jest dziurawy jak sito. Nie wykrywa wszystkiego, a jak wykryje nie wie jak sobie z tym poradzić. A testy rzadko są wyznacznikiem jakości. Można się nimi co najwyżej sugerować. Najlepiej jest samemu wypróbować kilka antywirusów i samemu ocenić.
Napisany 15 luty 2009 - 08:30
Avast nie przeszedł ostatnich kilku testów VB100%.
M.inn.dlatego G Data wycofała go jako jeden ze skanerów.Teraz jest KAV i BD.
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 21 luty 2009 - 23:54
A czego można się spodziewać po avascie. Niestety w Polsce jest popularny (z niewiadomego powodu), i zupełnie nieskuteczny :\
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
Napisany 22 luty 2009 - 00:25
Bo jest darmowy.
Ludzie . Kupujcie okazje z czasopism komputerowych . Ja kupiłem w grudniu PC WORLD i mam dzięki niemu pełna wersje Pl Kasperskiego najnowszego z licencją na 6 miesięcy i mam spokój bo nie martwię się o bezpieczeństwo kompa  .
Napisany 01 marzec 2009 - 14:17
Dudua, o 10-02-2009, 19:01, powiedział:
av comparatives to nie są bardzo miarodajne testy - tak samo jak reszta... wystarczy wziąć kilka różnych i porównać wyniki, w żadnym nie będą się pokrywać wyniki. Bo trochę przejrzałem testów i np w av nie znalazłem Pandy..
To jakby walił łbem w ścianę z rozpaczy nad elokwencją wypisujących takowe bzdury - wal a będzie duda.....

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 26 sierpień 2009 - 17:28
jak prubuje zainstalowac avast 4 to komp mi sie zawsze wyłacza czemu ?

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
-
Napisany 01 wrzesień 2009 - 14:59
test to ja polecam on-line skaner www.eset-nod32.com.pl

- Adept
-
-
Grupa:
Forumowicze
-
-
-
Napisany 21 luty 2010 - 17:55
U mnie też natychmiastowo...  Upłynął zaledwie ułamek sekundy...
Marzysz o szybkim zarobku? To jest możliwe. Przeczytaj: >>KLIK<<
I zacznij zarabiać razem ze mną:)
Prześlij ten temat: