Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: BRAK NAPISÓW W GRZE - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Ekspert Microsoftu odpowiada..." służy do uzyskiwania pomocy dotyczącej systemów operacyjnych Microsoft Windows . Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych, szczególnie pytań odnośnie instalacji, konfiguracji czy użytkowania. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.
Ekspert Microsoftu będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni.
Dyżury eksperta będą odbywały się w każdy piątek, w godzinach 11:00-13:00.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

BRAK NAPISÓW W GRZE być może jest to wina wirusa Oceń temat: ***** 1 Głosów

#1 Użytkownik jest niedostępny   Adder1984 Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Ikona postu  Napisany 15 sierpień 2009 - 11:35

Witam!
Niedawno mój komputer zaatakował wirus System Security 2009 version 4.52. Usunąłem go darmowym AVG, ale wygląda na to, że zdążył on już namieszać w moim komputerze. Gdy próbuję zagrać w King's Bounty nie pokazują się żadne napisy, ani w menu (NOWA GRA, WCZYTAJ GRĘ itd.) ani w menu wyboru save'a (są puste pola). Jak mogę przywrócić napisy? Czy może brakuje mi jakiegoś sterownika, którego wirus ten usunął?
Dodam tylko, że posiadam oryginalną, kolekcjonerską wersję gry King's Bounty: Legenda. Przeinstalowałem grę, zainstalowałem ponownie DirectX 9.0c, zainstalowałem flash playery, najnowszy sterownik do karty graficznej - nic nie pomogło.
Oto screenshoty:
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Co dziwniejsze, demo drugiej części - King's Bounty: Wojownicza Księżniczka w wersji rosyjskiej działa bez zarzutu:
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
PROSZĘ O POMOC!!!

#2 GośćKamil_*

• Grupa: Goście

Napisany 26 grudzień 2011 - 18:56

Tesz to mam i myśle że to wirus prubuje jakiś pełny dobry antiwirus pobrać lecz nie pomogło.Nadal siedzi jakaś zaraza może pomoże format ale nic nie bende miał.Ja bym polecił ddl files fix czy jakos tak trzeba kupić lub pobrać lecz on tylko przeskanuje brakujących sterowników w wersji demo a w wersji pełnej pobierze i naprawi sorki mam starą klawiature

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1