Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: beznadziejna obsługa w tp - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

beznadziejna obsługa w tp Oceń temat: -----

#1 GośćWaldek_*

• Grupa: Goście

Napisany 16 styczeń 2012 - 18:41

Witam
Podpisałem umowę na internet, telefon i tv 01.12.11 i zaczęło się. Usługi miały być aktywowane po 3-4 dniach. Po kilkunastokrotnym wydzwanianiu na infolinię łaskawie uzyskałem dostęp po 28 dniach od podpisania umowy. Internet i telefon działa od początku, ale dekoder tv nie loguje się. od 02.01.12 dzwonię co 3 dni zgłaszając usterkę. w tzw międzyczasie 2x wymieniłem dekoder, bo komuś na infolinii wydawało się, że jest uszkodzony. nie pomogło. za każdym razem konsultanci stwierdzają to samo: mam w systemie zgłoszenie, nie wiadomo dlaczego nikt nie przyjechał na naprawę. i tak od ponad 2tygodni. każdemu kto chciałby podpisać umowę z tp szczerze odradzam

#2 Użytkownik jest niedostępny   Exportez Ikona

• Rozmowny
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 17 styczeń 2012 - 12:37

A dlaczego wziąłeś tv w opcji kablowej czy nie prościej było w technologii satelitarnej.
Po pierwsze internet i tv działają niezależnie nie musisz być zalogowanym do neta by oglądać tv.
ja mam w opcji satelitarnej i żadnych problemów
Abit NF7-S2; AMD Sempron 2800+ soc A; DDR 2x512_cl 2,5/Kingston; Radeon 9250; Sata 160GB Seagate Barracuda 7200; DVDRom/LiteOn; Codegen 350W; LAN AR7084gA; Windows XP/SP3.

Laptop Dell D600

#3 GośćWaldek_*

Napisany 18 styczeń 2012 - 12:30

Zobacz postExportez, o 17 styczeń 2012 - 12:37, powiedział:

A dlaczego wziąłeś tv w opcji kablowej czy nie prościej było w technologii satelitarnej.
Po pierwsze internet i tv działają niezależnie nie musisz być zalogowanym do neta by oglądać tv.

wybrałem opcję po kablu ze względów technicznych. wiem, że działają niezleżnie, bo internet idzie przez liveboxa, a połączony z nim dekoder nie działa. rozumiem, że usterki się zdażają, ale nie rozumiem dlaczego czekam już 17 dni na naprawę i nigdzie nie mogę się dowiedzieć ile to jeszcze potrwa

#4 GośćWaldek_*

Napisany 01 luty 2012 - 12:18

Zobacz postWaldek, o 18 styczeń 2012 - 12:30, powiedział:

Zobacz postExportez, o 17 styczeń 2012 - 12:37, powiedział:

wybrałem opcję po kablu ze względów technicznych. wiem, że działają niezleżnie, bo internet idzie przez liveboxa, a połączony z nim dekoder nie działa. rozumiem, że usterki się zdażają, ale nie rozumiem dlaczego czekam już 17 dni na naprawę i nigdzie nie mogę się dowiedzieć ile to jeszcze potrwa

Chciałbym zakomunikować, że super firma TP SA uruchomiła mi wideostradę!!! 30 dni zajęło im kliknięcie w systemie przycisku, który spowodował przesyłanie do mnie sygnału. Nie była to usterka techniczna, po prostu usługa nie była włączona. ciekawe ilu ludzi wzięło premię za rozwiązanie tak skomplikowanego problemu :)

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1