Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT: AVG i Spybot-SD współpracują? - Forum IDG.pl - miejsce dyskusji o IT

Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Zasady forum eksperckiego

Forum "Firewalle: Ekspert Dagma odpowiada..." służy wyłącznie do uzyskiwania informacji na temat ochrony sieci firmowych i prywatnych za pomocą zapór sieciowych oraz produktów firmy Dagma. Prosimy o umieszczanie w tym forum jedynie wątków merytorycznych. Prosimy NIE odbiegać od tematu w danym wątku. Jeśli istnieje konieczność zmiany tematu prosimy o rozpoczęcie nowego wątku.

Uwaga! Wszelkie prośby o sprawdzenie loga prosimy publikować w dziale: Bezpieczeństwo komputera i sieci. Jeśli zostaną zamieszczone tutaj, to będą usuwane.

Ekspert z Dagmy będzie odpowiadał na Wasze pytania co tydzień, więc prosimy nie ponaglać i nie złościć jeśli nie otrzymacie odpowiedzi w ciągu kilku dni. Po prostu dajcie szansę ekspertowi na zapoznanie się z Waszym problemem.

Życzymy owocnych spotkań!
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

AVG i Spybot-SD współpracują? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   agusss01 Ikona

• Adept
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 23 lipiec 2009 - 14:40

Ostatnio po zainstalowaniu Windowsa i potrzebnych sterowników samoczynnie wyłączył mi się menedżer zadań oraz edytor rejestru.
Nie mogłam wyleczyć tego żadnym antywirem, zainstalowałam ponownie system ale zdarzyło się to samo, po kolejnej próbie bez podłączenia do internetu zainstalowałam Spybot-3D oraz AVG, kolega mi doradził. To pomogło menedżer zadań oraz edytor rejestru dział bez zarzutu jednak poradźcie mi czy to dobre rozwiązanie? Przyznam, że komp troche bardziej zamula niż zwykle i internet wolniej chodzi a zawsze śmigał mi szybciutko dodam, że wtedy nie stosowałam żadnego antywirusa.
Bardzo proszę o wskazówki co najlepiej uchroni komputer,
pozdrawiam.

#2 Użytkownik jest niedostępny   repylek Ikona

• Very Lazy Cat
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Zobacz galerię
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 23 lipiec 2009 - 15:07

Pokaż log z Hijackthisa, wg: http://forum.idg.pl/bezpieczenstwo_kompute...ml#entry1028943
Linkman M-24

Prześlij ten temat:

Strona 1 z 1